icon

Vymenila som malému fľašku. Prečo nechce jesť?

trnovec
24. jan 2011

Vymenila som môjmu mesačnému synovi fľašku, má tam iný cumel, pred tým mal fľašku ktorej sa dal odkrútiť aj spodok ( je tá ta fľaška, ktorá by nemala prepúšťať vzduch), ale zistila som že tá odmerka je tam na nič pretože ak som si zle zakrútila spodok tak som si zle nabrala vodu na nutrilon. Tým pádom som dávala aj zlú dávku. vymenila som teda fľašku za obyčajnú , ale zle mi začal jedávať. Neviem či má daktorá z Vás s tým skúsenosť, ak áno bola by som rada keby mi poradila čo robila v takejto situácii.
Ďakujem

ela2710
24. jan 2011

@trnovec snaz sa najst flasticku s co najpodobnejsim dudlom, a uz len cakat, musi si zvyknut, nas si zvykol na LOVI flasticku, tiez mal pred tym inu, naozaj ta Lovi je dobra, ma len 1 dierku akurat pre deti do pol roka, a boli sme s nou tak spokojny, ze nielenze do 2 mesiacov papal z LOVI do 150 ml, ale teraz sme mu kupili aj LOVI do 280 ml, 🙂

trnovec
autor
24. jan 2011

Ja som mu kúpila fľaštičku z firmy nuk. neviem či je to dobrá volba. Skusím sa ešte zo pár dni potrápiť a uvidím.

susik77
24. jan 2011

Myslim, ze by si mala zmenit nazov diskusie na vystiznejsi...

benne
24. jan 2011

@trnovec no ja neviem... pokial máš cumlík z fľašky MAM, tak si kúp hocakú fľašu so širokým hrdlom.. z mojej skúsenosti "pasuje" na všetky typy... mám dokonca fľašu LOVI a na nej som mala ten plochy cumlík MAM.... no a pochybujem, že ak si trošku menej prikrútila, že až také veľké chyby v dávkovaní si urobila 😉 ak by to malo byť 100%-ne presné, tak mi k mliekam nedávali odmerky, ale presne nadávkované kapsule, tak nestresuj...

pink_lady
24. jan 2011

pred zalozenim otazky alebo diskusie si precitaj pravidla lebo nazov otazku nevystihuje 😉 a celkovo ako pise benne, nestresuj, cumlik z flaksy MAM je uplne super a sedi ozaj na vsetky flase so sirokym hrdlom (pouzivam i na avent flasku), to s tym zarabanim mlieka - ked sme boli v nemocnici a videla som ako tam sa zaraba mlieko tak potom by to asi ziadne deti nechceli keby je to tak ako ty pises 😅 napr polovica odmerky bola cela odmerka a podobne 😝