icon

Zdravé sladkosti pre deti

22. jún 2025

Odkial ich zohnat? Syn ich miluje ale uz by som chcela obmedzit... Nemam ich rada.

balerina2025
22. jún 2025

ovocne salaty, smotanove torty, ovocne koze..

really8
22. jún 2025

Bezne v drogerii alebo orieskive eshopy. Napr nakd

pribinak
22. jún 2025

Domáce nanuky: tvaroch jogurt smotana med a kopec kopec ovocia

ellca123
22. jún 2025

Domáci Kolačik...vieš čo tam dáš

basulaak
22. jún 2025

Dm drogeria - ich ovocne tycinky, chrumky, cukriky bez cukru sladene len ovocim. Domace nanuky robim do silikonovych foriem zmiesam rozmixovane jahody, slahackovu smotanu, vanilku ak mam, vela medu od vcelara. Vymiesa mixerom a zamrazim. Syn sa ich nevie dojest. 🙂 po jedle mozes davat xylitolove lizatka - vyborne pre zdravie zubov. A takto.

autor
22. jún 2025
@basulaak

Dm drogeria - ich ovocne tycinky, chrumky, cukriky bez cukru sladene len ovocim. Domace nanuky robim do silikonovych foriem zmiesam rozmixovane jahody, slahackovu smotanu, vanilku ak mam, vela medu od vcelara. Vymiesa mixerom a zamrazim. Syn sa ich nevie dojest. 🙂 po jedle mozes davat xylitolove lizatka - vyborne pre zdravie zubov. A takto.

@basulaak dakujem, vyskusam nanuky 😍😍😍

lauruska_sumienka
23. jún 2025

pozri svetplodu.sk ja som odtial kupovala lyofilizovane ovocie, smoothie, zele cukriky, susene cele banany, ananas. nedavno nasa babka objavila stranku ochutnejorech.sk s gumovymi cukrikmi bez cukru (mali ich tu lacnejsie nez na svetplodu) alebo skvele su chrumky Minios, my zboznujeme ich ovocne chrumky alebo jogurtovo-ovocne. balicek zlikvidujeme ani nevieme ze kedy