Zdravé sladkosti pre deti
Odkial ich zohnat? Syn ich miluje ale uz by som chcela obmedzit... Nemam ich rada.
Bezne v drogerii alebo orieskive eshopy. Napr nakd
Domáce nanuky: tvaroch jogurt smotana med a kopec kopec ovocia
Domáci Kolačik...vieš čo tam dáš
Dm drogeria - ich ovocne tycinky, chrumky, cukriky bez cukru sladene len ovocim. Domace nanuky robim do silikonovych foriem zmiesam rozmixovane jahody, slahackovu smotanu, vanilku ak mam, vela medu od vcelara. Vymiesa mixerom a zamrazim. Syn sa ich nevie dojest. 🙂 po jedle mozes davat xylitolove lizatka - vyborne pre zdravie zubov. A takto.
Dm drogeria - ich ovocne tycinky, chrumky, cukriky bez cukru sladene len ovocim. Domace nanuky robim do silikonovych foriem zmiesam rozmixovane jahody, slahackovu smotanu, vanilku ak mam, vela medu od vcelara. Vymiesa mixerom a zamrazim. Syn sa ich nevie dojest. 🙂 po jedle mozes davat xylitolove lizatka - vyborne pre zdravie zubov. A takto.
@basulaak dakujem, vyskusam nanuky 😍😍😍
pozri svetplodu.sk ja som odtial kupovala lyofilizovane ovocie, smoothie, zele cukriky, susene cele banany, ananas. nedavno nasa babka objavila stranku ochutnejorech.sk s gumovymi cukrikmi bez cukru (mali ich tu lacnejsie nez na svetplodu) alebo skvele su chrumky Minios, my zboznujeme ich ovocne chrumky alebo jogurtovo-ovocne. balicek zlikvidujeme ani nevieme ze kedy

ovocne salaty, smotanove torty, ovocne koze..