20 mesačné dieťa má len 6 zubov
Moja mala ma skoro 20 mesiacov a ma len 6 zubov, myslite si, ze to je v poriadku, pediater mi k tomu nic nepovedal. Dakujem
@maminuska dakujem, ukludnila si ma 😊 ja viem, ze je to velmi individualne, ale uz som sa zacala obavat, ze ma tak malo zubov. My sa dost aj so stravou trapime lebo vsetko mixovat a uz jej to ani nechuti stale to iste dokola.
@monika12486 ja som deťom nemixovala ani keď nemal zuby, pretlačila som vidličkou , mäso pokrájala nadrobno, aj teraz mám 9 mesačného synčeka a má 4 zuby, nemixovala som ani raz .
Niektorym detickam trva dlhsie, pokial zubky vyrastu. Takze byt na tvojom mieste, by som mu dala este cas. Oni vidu von, neboj
našej vyšli posledné 4 stoličky až po treťom roku...tiež som čakala či jej vôbec narastú 😅
to ze nema zubky neznamena, ze musis mixovat, staci popucit vidlickou, dat viac stavy a hotovo.
Rast zubov neovplyvnis nijako. Obom mojim babam vysli zuby presne ako 8 mesacne a 4 dni. V 13 mesiacoch starsia mala vsetky, neviem kedy vychadzali a u mladsej idu dlho a tazko. Ta ma stale len 8 a ma 13m. Mixnut jej nemixujem do hladka, ale su jedla, ktore este mixnem a jedla, ktore uz nie... a s tym jedlom mas pravdu, je to hroza aj u nas..
@monika12486 moja 12r dcéra má 6 ešte mliečnych
@dominika6 moja spolužiačka mala ešte 1 mliečny na strednej škole 😉
Moja má dva roky a práve jej idú posledné dva a suseda je rovnako stará a má len 13
@monika12486 samozrejme..nasi mali mozno tiez len tolko..prvy zub vysiel jednemu v 11.m,druhemu v roku presne..

@monika12486 môj syn v 16 mesiacoch nemal jediný zub! Do 20 mesiaca 2 dolné a potom to išlo ako na bežiacom páse. Dnes má 18,5 roka a perfektný chrup , ani jeden kaz .