7 mesačnému idú zúbky a je mrzutý
Ahojte maminy.Drobcovi idu od 4 mesiaca zubky.Doposial ma 5 zubkov.Dost je celu dobi citlivy ma bolest biem to porovnat s predoslymi detmi
.No v poslednej dobe je stale mrzuty az tak,ze ho nebavi nic.Hracky ktore mal predtym rad.Stale ke umrnkany stale som pri nom,no uz nevladzem.Niekedy nemam cas ani jest a ani chut.
Aj vase deturence takto tazko znasali zubky?prejde to
@tosomja uff ja som to do teraz nepoznala ale uz som z toho vycerpana.Uz neviem ako ho zaujat a aj tak sa nedari.Niekedy si namyslam ze to neprejde,ze mozno je to povahou.Ach jaj
U nas to bolo povahou. Zuby jej vsak tak rychlo a naraz nesli. Spinka dost? Papka? :/ Mozno otvorene okno? To pomaha nasmu sa upokojit a celkovo pobyt vonku.
@ivangeline joj a kedy sa u vas drobec skludnil?
Mojej dcére keď išli zuby bola mrzuta, Plačliva, nič ju nebavilo niekedy by som najradšej ušla. Keď bolo veľmi zle dali sme nurofen sirup lebo iné jej nezaberalo a aspoň sme sa všetci vyspali
@fiafia ved to prave aj ja mam niekedy chut ujst alebo pocit ze sa zblaznim.Milujem ho je to vysnivane babo.No to ze cely den je mrzuty a neviem co snim,to aka som vycerpana zo dna nepochopi nik.A to ma este kopec zubkov pred sebou😐
Úplne ti rozumiem
Ja som pri prvom synovi ani nevedela, kedy mu idú zuby.
Pri druhom jedna katastrofa. Od kedy sa mu tlačili prvé to boli mesiace a mesiace čistého utrpenia. Jeden čas mu išlo 8 zubov naraz 🤦♀️ vkuse unrncany, vkuse na mne, nič ho nebavilo, žiadne hračky, doma plač, vonku plač, spánok na chuja, ranné vstávanie už o 4-5, do toho starať sa o ďalšie dieťa. No masaker. Od 15m akoby utalo a je to jedno vymenené dieťa. Ale ešte nás čakajú posledné stoličky, tak som zvedavá 🙈
Teraz ked mala 2r. :D Asi mesiac pred prvymi narodeninami bola ok,tj spala 2x a v noci sa budila 3x.. potom zas nedobre. 6 az 8x sa budila. Od 13m spala len raz cez den. Zas preunavena a mrzuta a budila sa vela ale donutit spat 2x cez den sa nedalo... xD Az teraz pred 2 narodeninami sa prestava budit v noci,max raz. A cez den nie je preunavena a nervozna. Vie rozpravat. Potreby ma viac naplnene a viac chape,co a preco nie a vie to spracovat...ale teraz sme chori vsetci a zas sa budi 2/3x.. Je proste citliva,extrovertna.. Dievcatko. xD
@emilka_1 presne mojmu pred dvoma tyzdnami vyslo za 5 dni 3 zuby.Tak tiez tak naraz vela.No a pocit ze ho viac morduju spodne.Viac ho spodna cast boli.Inak stale ma cervene licka,trie si tvar o nieco a natahuke uska.
v najvacsom zufalstve som objednala toto https://www.modrykonik.sk/staram-sa-o-dieta/jantarovy-nahrdelnik/
ale zabralo
V najhorsom pripade som davala aj nurofen od bolesti.
@vierka0508 ano ten som uz dala.I ked nerada.

Prvá dcéra bez problémov, syn bez problémov, až na očné zuby, vtedy bol placlivy nonstop aj v noci, tiež len na ruky, aj spal na mne...prešlo to keď sa mu prerezali. A teraz 11m dcérka je taká nervózna, všetko odhadzuje, kričí, plače keď jej dám lyžičku do úst. Stále na mne nalepená.
A má len jeden zúbok aj to taký miniatúrny, len nedávno prerezany.