icon

8 mesačná dcérka nemá ani jeden zúbok. Ako jej pomôcť?

soffyee
9. apr 2013

Skusala som gely a aj tak nic uz ani neslinta dasienka ma dost napuchnute a lekarka mi povedala ze oni vyndu nemate nejake domace rady ako jej pomoct??

Strana
z2
martini
9. apr 2013

oni narastú, len čakaj 🙂

rainbow0508
9. apr 2013

to nicim neurychlis...nas maly mal naliate dasienka od 6ich mesiacov a prvy zub mu vysiel v 11ich ;)

adkasmolka
9. apr 2013

Ty to neurychlis nicim,jedine si vystresujes dieta,ked mu tam budes stale kukat,potierat a atd..kazde dieta ma svoj vlastny vyvin.Neboj sa,vyrastu mu,ty si zatial uzivaj este prespate noci,lebo ked to pride,tak bude veselo 🙂 mojmu synovi vysli prve dva spodne naraz na mikulasa a to mal 9.mesiacov.Ako 18mesacny mal uz 16 zubov- uzili sme si svoje.Jedine zuby o kt.sme nevedeli boli ocne 😉

tilly24
9. apr 2013

tiez velmi nerozumiem otazke, ze ako jej pomoct ? s cim? mojej dcere vysiel prvy zub v 12. mes, a asynovi az terz v 15. mesiaci

mirage
9. apr 2013

Oni jej raz VYNDU neboj

fadda
9. apr 2013

Kup homeopetyka CHAMOMILLA VULGARIS 15,3-krat denne po 5 guliciek rozpust v troske vody. Dietatko to aspon ukludni. Nam to zabera.

zdenus11
9. apr 2013

Chceš pomôcť prírode a to sa nedá....Synovi vyšli zuby na 9,5 mesiacov a dcérke na 7,5 mesiacov.....to príde samo, toto nerieš, a už vôbec, že kamarátkin či susedkin už má kopu zubov. Mám tiež známu, jej dcérka má 10 zubov a je o mesiac mladšia a moja "len" päť. To príde samo, tak ako má byť......dlhšie vydržia 🙂

selema
9. apr 2013

nám vyšiel prvý zúbok, keď mala dcérka 13. mesiacov 🙂 a aj to som zistila až vtedy, že nám cinkol o lyžičku pri papaní 😀 teraz máme 14.mesiacov a zatiaľ nevidno, že by sa tlačili ďalšie 🙂 neboj, skôr či neskôr vykuknú 😉

Strana
z2