icon

9,5 mesačný syn nemá zúbky

vladka82
13. mar 2015

Ahojte ako dlho sa u vas prerezavali zubky.My sa uz trapime velmi dlho.Mesiac ma biele dasienka,kakame denne aj 4 krat a o spanku v noci ani nehovorim.Je hore aj 8 krat co si pyta cicik.Nejde o mna ja vydrzim to nocne vstavanie,len mi je luto maleho ked vidim aky je nesvoj z toho.

aadulik2110
13. mar 2015

@vladka82 myslím, že už každým dňom niečo bude.... ja som mala toto s prvým.... a prvý zub mu vyliezol, keď mal 9,5 mesiaca, ale potom behom 6 týždňov mu vyliezlo 8 zubov..... a potom sme mali 3 mesiace pauzu a zase behom 6 týždňov mu vyliezlo 8 zubov. Mladší tomu vyliezol prvý zub, keď mal 5 mesiacov.... a raz do mesiaca vyjde jeden, či dva zúbky.... a ťahá sa to rovnako dlho....

lennka2
13. mar 2015

ahoj, môjmu vyšiel prvý zub, keď mal 10 mesiacov, ale teda nemal žiadne ťažkosti 🙂

vladka82
autor
13. mar 2015

@aadulik2110 fuuu za 6 tyznov 8 zubov pekne ste to dobehli. 🙂.Tak urcite aj nas to caka.

ibo
13. mar 2015

@aadulik2110 ahoj,nasej malej veeeelmi dlho,prvy zub jej vysiel ked mala 12 mesiacov,vysli spodne 2 a potom z nicoho nic jej isli horne ocne 🙂To bol este len zabijak🙂A spanok ma zly este stale...

ibo
13. mar 2015

@aadulik2110 prepac,tebe to nemalo byt 🙂

piacere
13. mar 2015

poznám dieťa, ktorému vyšiel prvý zub v roku 🙂
Kažodpádne to nemusí znamenať nič, ale aj môže - nedostatok vitamínu D 🙂

adela232
13. mar 2015

Nič to neznamená aj nám vyšli až v roku.

kvetka84
13. mar 2015

nas zacal skor chodit ako mal zuby 😀 prvy zub mu vysiel ked mal 10,5mesiaca 🙂 ziadne stresy, zuby su hroza, my sme si kazdy preplakali, prehnackovali, preteplotovali. A uz aj zabudli 😉

veronika_april
13. mar 2015

Nas zuby trapili od 4 mesiaca a prvy vyliezol ked mala rok... teraz ma 20 mesiacov a len 8 zubov 🙂 A k tomu vit. D... berieme ho nonstop 😉

vladka82
autor
13. mar 2015

@piacere nedostatok vitaminu D.Je pravda ze mu vigantol nedavam pravidelne,moze to byt tym sposobene?

adela232
13. mar 2015

@vladka82 podľ mna nie je to individuálne. My sme dávali vigantol pravidelne a vyšli v roku.

mm2008
13. mar 2015

môj mladší čakal skoro 18 mesiacov na prvé zuby...

dafy
13. mar 2015

@vladka82 moj ma 11 mesiacov a ziaden zub..a ani naznak zeby mal nejaky vykuknut 😀

zamilion
13. mar 2015

rast zubov je genetická predispozícia,nedá sa urýchliť.
aj ja aj moje dcéry sme mali prvý mliečny zub až na 11 mesiacov a prvý trvalý zub až v treťom ročníku na ZŠ, posledný mliečny zub mi vypadol až na strednej škole a prvá osmička narástla ako 33 ročnej.
dcéra štvrtáčka je vysoká 145 cm a je teraz štrbavá, práve jej rastú dolné dvojky 🙂

m.i.r.i
13. mar 2015

neboj..vylezu 🙂 Nasmu to tiez slo tak ze prvy zub v 9.5m...ked mal rok mal len spodne 2...co uz rovesnici mali 6-8 zubov bezne..ale potom mu slo 6 zubov naraz..potom zas 6 naraz a tak..a nakoniec nas mal kompletny chrup v 2r a 2m.....este o dost skor ako ine deticky co aj do 3r este na posledne zubky cakaju..a teraz?
Ma 5 rokov a mal 4r a 9m ked mu vypadli mliecne jednotky a vyrastli trvale! Teraz ako 5 rocny ma teda jednotky trvale a k tomu jednu sestku a druha sa prediera.....to sme zas boli my uplne vyhukani, ze jemu dost neskoro sli mliecne zuby a tieto trvale sa deru nejako rychlo..

adka31
13. mar 2015

@vladka82 napodobne, my mame 13 a pol mesiaca a zuby ziadne. velmi dlho to ma cele naliate, uz ich tam vidim, hadam jeden po druhom uz povyskakuju. mojim detom isli neskoro zuby, potom je aj neskorsia denticia, vymena zubov za trvale. dcera ma 9,5 roka a oproti spoluziakom ma malo trvalych zubov, skratka neskor narastli, neskor vypadnu 🙂