9,5 ročný syn sa bojí nosiť zubný strojček
mamičky,potrebujem poradiť.môj syn potrebuje zubný strojček,ale ho odmieta zo strachu,že sa mu ostatní kamaráti budú smiať.má 9,5 roka a odporučila ho aj detska zubárka.neviete poradit ako syna presvedčiť alebo aké máte skúsenosti?dakujem uz teraz.
no ja som to skusala.v minulom roku mal aj jeden chalan zo superstar strojcek,no vobec to nezabralo.v jeho triede zatial nikto nema strojcek,par deti ho nosi,ale su uz na druhom stupni a tusim same dievcata.rozmyslam,ci mu na zaciatok nedat len ten vyberatelny.nemal by ho stale,len doma.tak uvidime...
@jarmila1977 asi by som sa tiez priklanala k nazoru, aby mal najskôr ten vyberateľný nočný...A motivovať ho možeš tak, že kym on už bude mať rovne zuby a nahanat na pekny usmev baby, ostatní s ním len budú začínať 😉 . Aj ked v jeho veku asi babami neuspejes 🙂
@jarmila1977 .. ahoj povedz mu ze momentalne je to absolutne "in" 😀 byvala som isty cas v zahranici a tam sa skor smiali tym co strojceky nemali. Dokonca aj deti so zdravymi zubami presvedcili rodicov aby im takyto strojcek zaplatili. Dievcata si do strojceka davali aj ozdobne kamienky. Takze nech sa neboji "drotene" usmevy su vsade vonku absolutne cool 😀 😀 je len otazka casu kedy to dorazi aj na Slovensko.
@jarmila1977 mozno este chvilku pockajte, ked nebude v triede prvy, bude to lahsie znasat.
mojmu synovi dali strojcek v 13 a nosil ho viac ako 3 roky... zo zaciatku strojcek aj tlaci aj odiera dasna, takze ked trosku dozrie, bude to mozno psychicky lepsie znasat. moj syn musel brat zo zaciatku aj lieky proti bolesti.
ahojte môj 10 ročný syn má vysunuté predné zúbky ako to riešiť dať mu urobiť strojček? koľko to stojí ? ďakujem
ja mám tiež deväťročného a už má všetky trvácne, tak ideme na strojček

myslim že časom bude mať strojček kopa jeho spolužiakov ... moj mladý strojček začali nosiť z poslednych v triede (vedeli sme že ho bude nosiť už skor, ale chodil ku strojčekovej zubarke asi 2 roky než sa rozhodla mu ho dať), takže presvedčiť ho nan nebol vobec problém, lebo ho už nosila minimalne polovica triedy... inak minule som videla nejaky česky program, kde spievali tri asi 12-ročné dievčatá, všetky tri totalne kočky a všetky tri mali strojček... tak neviem, hadam nejakym príkladom že je to uplne bežná vec...