icon

Ako dlho má trvať teplota pri prerezavaní zubkov? Sú pri tom aj hnačky?

danielakmeckova1
12. aug 2011

😒

zuzkat1
12. aug 2011

ja by som pri vysokej teplote sla k lekarovi a nepripisovala to automaticky zubom... ak trva uz viac ako 2 dni chod k dr... podla mna nie je pravda ze teploty su zo zubov

lenka_da
12. aug 2011

Neviem sice presne odpovedat na otazku ako dlho "ma" trvat teplota ale kazdopadne ak teplota trva viac nez 3 dni, treba sa poradit s lekarom.

koniarova
12. aug 2011

1000x tá istá otázka. Maminy preboha, veď si už konečne niečo naštudujte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Načo máte internet? Knihy a časopopisy o deťoch? Načo chodíte na túto stránku? Veď je tam milión otázok a diskusií na túto tému. Ide ma šľak trafiť, keď to tu nikedy čítam. 😠

jjana17
12. aug 2011

nam pri kazdom jednom zubku vybehla teplota aj na 38, vzdy som radsej isla k dr aby ju pozrela ci je to fakt len z tych zubkov, aby som bola spokojna ze nic ine v tom nie je. Nam sa tato teplota drzala aj 5 dni potom zase tyzden- dva pokoj a opat. Nám sa k tomu lubili vzdy pridat aj hnacky. Teraz nam idu stolicky a sem tam teplota vybehne.

gaby21
12. aug 2011

Zo zubov by nemala byt teplota vobec, ani hnacky ani nic podobne 😖 . Moj Danko uz ma 14 zubkov, a okrem par nepokojnych noci a dni, nic podobne sa nedialo, podla mna ked ma dieta teplotu a hnacky je chore ☹

meddy
19. feb 2013

Moja malá má vždy teplotu keď sa jej tlačí ďaľší zub a pred teplotou nasleduje redšia a častejšia stolica. Takže by som netvrdila, že to zo zubov nemôže byť...... Je sledovaná na nefrológii, minimálne raz do mesiaca má vyšetrovaný moč, aj pri teplotách, pre istotu sa jej robí aj CRP takže choroba je vždy vylúčená 😉

drzubok
12. mar 2013

teplota je pri chorobe. ak má dieta teplotu hnačky sople je choré má chorobu či diagnostikovanu alebo nie...
to že po teplote sa urychluje prerezanie sa považuje za dosledok nie pričinu choroby. a negatiivne crp neznamená nič

barborusinka
25. aug 2014

Dievčatá moja malá má pomaly 7mesiacom dokym sa jej neprerezal zubom bola iba uslintana ale teraz ked uz je vonku asi dva dni je veľmi,nepokojná hlavne v noci hnačky malá aj predtým ale teraz má aj teplotu neviem či je to normálne keďže sa už súboj prerezal