icon

Ako správne čistiť zúbky v 10. mesiaci?

20. nov 2025

Ahojte, syn ma 10 mesiacov, 8 zúbkov … umývame zuby tou nasadzovaciou , silikonovou kefkou na prst .. zvažujem že už dáme kefku. Ako ste v takomto veku okolo roka umývali zúbky ? Kefkou , čistou vodickou , dvakrát za deň ? Ďakujem

knieza_pribina
20. nov 2025

Umývame jednozväzkovou Curaprox kefkou bez pasty.

a0
20. nov 2025

@anonym_autor vyhoď tú silikónovú blbosť. Lebo poviem ti to, čo očividne nevieš. Neumyla si mu tým ani jeden zub a ak nemá ešte kaz, tak si pogratuluj. Nomralne pasta pre malé deti - elmex, curaprox - mala kvapka ako zrnko ryže a k tomu jednozväzková kefka - tak som umývala obom deťom od prvého zuba, čistila som výhradne večer ale 100% a ráno si čistili sami 🙂.

Ak máš Instagram, tak pozri si profil napr zdravy smile. Je tam kopec informácii ku detským zubom ako čistiť atď.

autor
20. nov 2025
@knieza_pribina

Umývame jednozväzkovou Curaprox kefkou bez pasty.

@knieza_pribina ďakujem za tip , takáto klasická ?

minesasubu
20. nov 2025

umývame odkedy mal prvý zub od curaprox
pastu až od 1 roka po porade so zubarom
zuby treba čistit poriadne raz za 24 hodin
u nás doma rano aj večer čistime kedže je to boj občas

https://www.benulekaren.sk/curaprox-cs-1006-1ks...

autor
20. nov 2025
@minesasubu

umývame odkedy mal prvý zub od curaprox
pastu až od 1 roka po porade so zubarom
zuby treba čistit poriadne raz za 24 hodin
u nás doma rano aj večer čistime kedže je to boj občas

https://www.benulekaren.sk/curaprox-cs-1006-1ks...

@minesasubu ďakujem krásne ❤️ od zajtra skusime … tiež sa mi ta silikónová prestala pozdávať už pri toľkých zúbkoch. Ďakujem

beata_k
20. nov 2025
@anonym_autor

@knieza_pribina ďakujem za tip , takáto klasická ?

@anonym_autor To nie je jednozvazkova. Toto je prilis velke do pusy.

bambulkaaskatulka
20. nov 2025

Jednozvazkova je taká malá guľatá dospelacka. V lekárni alebo DM budú vedieť, keď vypytas.

katusik456
20. nov 2025

@anonym_autor umývame už keď mal prvý zub touto kefkou, plus zubná pasta, mame značku Jack&Jill plus k tomu aj tu sonicku kefku- svieti keďže chcel mať rovnaké sko mame my. Ten Náustok sme nikdy nevyužili lebo to nemalo zmysel…. Pozerám si rôzne profilu na ig ohľadom rad, čistenia detskych zubov a podobne. Chystáme sa aj na návštevu zubára za chvíľku

autor
20. nov 2025

Ďakujem vám za rady ❤️