Ako správne podávať Nurofen pri bolestivých zúbkoch?
Ahojte maly rok tlacia sa mu ocne zubky ide o to ze noci su tazke vkuse sa prehqdzuje a budi sa kazde 2 hodiny vcera som mudala nurofen klasika isiel buvat 19:40 zobudil sa mi az o 3:40 rano normalne chrapal inokedy sa mi budi na mlieko o 22:00 a este nad ranom... ako mozem davat ten nurofen ? Videla som ze sa mu ulavilo a krasne spinkal... v noci len tak taha cumel a prehadzuje sa potom si sadne a vrieska..
Hmmmm, tazka otazka, skusila si precitat pribalovy letak?
@anonym_c329ba myslim ze kazdych 8 hodin ale mne doktorka vravela ze obben ale ze mam skusit aj cipky ale mne cipky vytlaci
@anonym_autor dávkovanie je písané na fľaštičke
@anonym_autor mojej malej idu zuby od zaciatku naraz aj 4, teraz jej vysli aj ocne aj stolicky 6 naraz v priebehu asi 3-4 dni... je pravda, ze som nespala pomaly od porodu aspon 3 hodiny vkuse resp viac zko 5 hodin za celu noc, lebo koliky, tichy reflux, zuby... ale nenapadlo ma kvoli tomu davat dietatu lieky proti bolesti. Mne sa osvedcilo zrusit dudel v roku, mala ho len na noc a ked isli zuby dudlovala celu noc a celu sa aj budila a prehadzovala. Od zrusenia dudlu -zuby, nezuby spi lepsie a to teraz vyslo tych 6 zubov naraz.
@anonym_autor dostanete tu biedu. Nedá sa ale donekonecna dávať lieky na bolesť ani nám dospelým ani deťom. Dávajte len keď už je naozaj zle ....
@anonym_autor len ešte taký kontrast my maminy čo sme mali kolikove deti sme museli horšie revanie non-stop zvládnuť bez mediácie .... Je to hrozne ale dá sa to
@anonym_autor mojej malej idu zuby od zaciatku naraz aj 4, teraz jej vysli aj ocne aj stolicky 6 naraz v priebehu asi 3-4 dni... je pravda, ze som nespala pomaly od porodu aspon 3 hodiny vkuse resp viac zko 5 hodin za celu noc, lebo koliky, tichy reflux, zuby... ale nenapadlo ma kvoli tomu davat dietatu lieky proti bolesti. Mne sa osvedcilo zrusit dudel v roku, mala ho len na noc a ked isli zuby dudlovala celu noc a celu sa aj budila a prehadzovala. Od zrusenia dudlu -zuby, nezuby spi lepsie a to teraz vyslo tych 6 zubov naraz.
@anonym_4e6b92 chuda dieta, musis si uzivat, ze sa tak trapi, ked jej nedas nic od bolesti 😢 nepochopim taketo matky…
@anonym_4e6b92 chuda dieta, musis si uzivat, ze sa tak trapi, ked jej nedas nic od bolesti 😢 nepochopim taketo matky…
@cyberk ja si myslim ze raz za cas ren nurofen sa moze dat dietatku sa iba ulavi mna tiez ked boli zub dam si tabletku nurofen som dala iba vtedy aby sa uz koencne trosku vyspal ved som videka ako sa mu ulavilo normalne chrapal... ja si myslim ze som spravila dobre dnes som mu nedala ale o par dni mu zas dam na noc... natieram mu dasienka ale to je slabe :/
Ved daj kludne pred spanim ked vidis , ze ho to boli. Tak mi radila aj pediatricka, netreba to dietatko zbytocne trapit ked mozeme pomoct.
@cyberk nasa pediatricka ma odlisny nazor ako ty na podavanie liekov detom, len aby apali celu noc... dieta sa budi, prehadzuje a zaspi zas. Keby mi revalo vkuse od bolesti, tak by som mu liek dala aj ja.
Sestrička u pediatra odporučila 3x denne nurofen, dávali sme tak. Potom sme objavili homeopatikum Camillia, veľmi pomohlo. Vyskúšajte.
@anonym_autor No ja neviem a teraz ho ideš akoze koľko nadajat tým hnusom? Môj prvý syn tiež nespal ani pri jednom zube ale toto by má nenapadlo. Ak tak som mu pozrela zubky tými masťami na to ale pchať do neho každý večer nurofen. Nikdy
@anonym_autor No ja neviem a teraz ho ideš akoze koľko nadajat tým hnusom? Môj prvý syn tiež nespal ani pri jednom zube ale toto by má nenapadlo. Ak tak som mu pozrela zubky tými masťami na to ale pchať do neho každý večer nurofen. Nikdy
@anonym_50e337 zober si prípad, že ti vytrhnú zub, následne ta to pár dni bolí, nedáš si tu hnusnú tabletku a budeš radšej trpieť?
@anonym_50e337 zober si prípad, že ti vytrhnú zub, následne ta to pár dni bolí, nedáš si tu hnusnú tabletku a budeš radšej trpieť?
@andaluzia12 áno si predstav že si nedám, až keď je to úplne neznesiteľne. Nenadájam sa liekmi ako cukríkmi a tobôž nie moje deti.
Zuby rastú a prešlo si tým nejedno dieťa jedno lepšie iné horšie ale naozaj som ešte nepočula dávať nurofen dieťatu len aby sa maminka vyspala.
a potom ke´d bude potrebovať aby ten nurofen naozaj zabral pri horúčke dieťa už bude mať vytvorenú čiastočnú rezistenciu lebo maminka mu to dávala ako vodu len aby sa vyspinkala.
Ale co tu niektore pisu za blbosti .ziadnu rezistenciu si decko na na liek nevytvori. Zato ze ho par x dostane .
Ved je to tyranie ,nedajte si vy nic ked vas zub boli, vy slepice .
Ale decko trapit .
Autorka na noc kludne daj , ved su to bolesti.nevsimaj si tie tyranske matere .
@andaluzia12 áno si predstav že si nedám, až keď je to úplne neznesiteľne. Nenadájam sa liekmi ako cukríkmi a tobôž nie moje deti.
Zuby rastú a prešlo si tým nejedno dieťa jedno lepšie iné horšie ale naozaj som ešte nepočula dávať nurofen dieťatu len aby sa maminka vyspala.
a potom ke´d bude potrebovať aby ten nurofen naozaj zabral pri horúčke dieťa už bude mať vytvorenú čiastočnú rezistenciu lebo maminka mu to dávala ako vodu len aby sa vyspinkala.
@anonym_50e337 tak trp, máš zmýšľanie ako z doby kamennej. Je mi ľúto tvojich deti ktoré si to musia odtrpiet, nedaj im nurofen ani pri horúčke, načo, telo si poradí 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
@anonym_50e337 “ maminka vyspala “ 🙈 veď to dieťa sa trápi , bolí ho to , nechápe tomu .. a ty sa nato pozeráš .. pritom si jediná ktorá mu môže pomôct.
@anonym_50e337 tak trp, máš zmýšľanie ako z doby kamennej. Je mi ľúto tvojich deti ktoré si to musia odtrpiet, nedaj im nurofen ani pri horúčke, načo, telo si poradí 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
@andaluzia12 a vieš že nedám!!! Až keď to bude nutne. Áno moje deti si vedia poradiť s určitou výškou teploty same a to preto lebo do nich od malička nepcham svinstvo len aby som sa vyspinkala.
@anonym_50e337 “ maminka vyspala “ 🙈 veď to dieťa sa trápi , bolí ho to , nechápe tomu .. a ty sa nato pozeráš .. pritom si jediná ktorá mu môže pomôct.
@kuriatko77 Hej tak teraz ak mu pôjdu zuby mesiac vkuse tak do neho budem mesiac trepať nurofen. To je mi pomoc matky. Super
Ako som písala, dostanete tu biedu ale ženy halooo. Zlatá stredná cesta keď je to už fakt moc vyhrotene a je pomoc prečo nie ?
Žiadna príčetná mama nenadája nurofenom dieťa len aby sa vyspala...
A tá čo je nepríčetná robí horšie veci ako nurofen.

Hmmmm, tazka otazka, skusila si precitat pribalovy letak?