Ako vyčistiť mliečne zuby?
Dajú sa tieto zúbky niečím vyčistiť? Alebo sa mam báť ze to bude horšie- používame elemex pastu
Dobrý dej dieta ma predné zúbky takéto.. co a tým? Používame elmex pastu. Sú to mliečne zúbky. Pil v noci UM . Ďakujem za odpoved .
normalne detske zubky ... nic zle na nich nieje . zachvilu povypadavaju
normalne detske zubky ... nic zle na nich nieje . zachvilu povypadavaju
@anonym_a9e97c ma tam flaky na predných zubkoch
@anonym_autor biele škvrny majú rôzne príčiny a sú trvalého charakteru , ja mám od detstva , syn 11 rokov má tiež, dcéra zatiaľ nie
Manžel nemá
Objednajte sa k zubárovi a preberte možnosti
Vie to zmierniť aj bielenie v dospelosti , zmierniť , nie zlikvidovať
Mne sa zda, ze je to demineralizacia. Ale nie som odbornik. Nasmu synovi sa to robilo prakticky hned, ako mu vysli zubky. Na hornych 4.
Ale biele skvrny mozu byt aj z privela fluoru, ze vraj. Skuste prestriedat s pastou bez fluoru.
Radsej to preberte so zubarom.
Trebab isť zubarovi nech sa pozrie čo to može byť
doležite je hlavne raz za 24h poriadne umyť zubky , syn pije mlieko po vyčisteni zubov na spanok
zubar vravi že je to ok ak sa poriadne čistia
Toto ti žiadna pasta nevyčistí. Treba navštíviť zubára, on ti povie viac.
Ideme k zubárovi v decembri, čiže keď to má na mliečnych tak to bude mať až pokým nevypadnu?
Áno ostane to tam ale zubár ti povie viac.
Pravdepodobne ide o demineralizaciu. Ak sa o to nebudeš starať, tak z toho bude kaz. Chod k zubárovi, on ti povie. Treba poriadne čistiť zuby, elmex pasta je fajn, používať medzizubne kefky, po vycisteny použiť cg tooth past a tym to natrieť a nevyplachovat. Zuby umývať vždy ráno pred jedenim a večer. Po jediní umývať najskôr 30.min, nakoľko môžeš narušiť sklovinu. Po každom jedení najlepšie vyplachnut ústa čistou vodou, nepopijat caj( aj ten vie oslabiť zubnú sklovinu)v noci uz max podávať čistú vodu. Žiadne mlieko, ani caj...
@anonym_autor vsetky zubne pasty hlavne ktore nebsahuju flourid ale.aj bezne ked dostane niekde.detske pasty tak si raz za cas umyje s detskou ale inacc.od 3r používam pre dceru zubnu pastou s aloe vera vzdy ma pekne biele zubky jasne ked si umývadlá s detskou sama.vzdy mala.potom flaky takze väčšinou vecer jej umyvam ja zubky s tou pastou plus uz aj sama zvykne si....
Vzdy z detských mala zlte flaky ;)
Pravdepodobne ide o demineralizaciu. Ak sa o to nebudeš starať, tak z toho bude kaz. Chod k zubárovi, on ti povie. Treba poriadne čistiť zuby, elmex pasta je fajn, používať medzizubne kefky, po vycisteny použiť cg tooth past a tym to natrieť a nevyplachovat. Zuby umývať vždy ráno pred jedenim a večer. Po jediní umývať najskôr 30.min, nakoľko môžeš narušiť sklovinu. Po každom jedení najlepšie vyplachnut ústa čistou vodou, nepopijat caj( aj ten vie oslabiť zubnú sklovinu)v noci uz max podávať čistú vodu. Žiadne mlieko, ani caj...
@lasona ďakujem pekne čiže sa to ešte bude dat zachráni? Používame elemex odkedy ma zúbky..

Tu je foto