icon

Akú hrýzačku kúpiť?

11petra11
30. sep 2012

Dievcence, moja Petruska mala 19.9. 3 mesiace a uz si vsetko pcha do ust, slini, ma sopliky - predpokladam, ze sa ozyvaju zubky. Aku hryzacku kupit? Tie, co som videla v obchodoch mi pridu strasne velke. Potrebovala by nieco malicke. Ved v tych paprckach este nic poriadne neudrzi 🙂

nikolet_89
30. sep 2012

@11petra11 ahoj pochybujem, ze jej idu zubky u dievcatiek to nejde tak rychlo ako u chlapcov ja mam dcerku mame 7 mesiacov a zatial ani jeden 🙂 ale jasne mozne to je 🙂 skoc do DM drogerie maju tam aj male aj velke hryzatka...my sme dcerke kupili tam, i ked ona hryzla a hrizie do vsetkeho mozneho, takze ma ako hryzatko vsetko co chyti :D

ankaevka
30. sep 2012

@11petra11 ahoj, no začína také to obdobie brania rúčok do pusinky a slintania 🙂 , moja takto slintala do ôsmich mesiacov a vždy som si myslela, že zúbky 😉 ..ja mám hryzatka, ktoré pripomínajú zubné kefky ale tvoja podľa mňa ich ešte neudrží v rúčke iba ak jej to budeš pridržiavať

stanulka27
30. sep 2012

ahoj,nam sa velmi osvedcilo hryzyatko od curaproxu-curababy,sice stoji dost vela(10-12eur,na bazere sa obcas vyskytne za par eur) ,ale hlavne pre malicke deticky je lahko uchopitelne aj pre malicke rucky(tiez nas od 3mes.trapili zubky a ine hryzatka si nevedel poriadne chytit),je tam aj kefka,takze si hned zvyka na prvu kefku a aj masiruje si dasienka so vsetkych stran,su tam take hrbolceky a je to aj pekna hracka.da sa to kupit v lekarni alebo na nete.

luciferkax
30. sep 2012

Ahoj, ja som kupovala v DM-drogérii takú sadu, asi bola pri zubných kefkách, vo vnútri boli akoby zubné kefky - jedna normálna so štetinkami, a dve rôzne - mali gumené konce, jedna tvrdšia, jedna makká, náš ich mal rád :D

jankagun
30. sep 2012

Ahoj,moja malá mala v 4mesiacoch už dva zuby a o mesiac dalsie dva (nie je pravda,ze u dievcatiek to ide pomalsie) 🙂 a jedina -zubarmi odporucena-hryzacka je curaprox.mali sme ju a bola super,ma viacero povrchov, takze babo sa s nou aj dost pohrá 😉 takze urcite odporucam túto

11petra11
autor
1. okt 2012

dakujem pekne za rady!!! 🙂

svjana
1. okt 2012

To curaprox je naozaj super, ľahučké a dobre sa drží, a ešte tie zatváracie špendlíky hrkacie malá vedela hneď chytiť.

bleble
22. okt 2012

@11petra11 skus pozriet v mojej ponuke hryzatko Panda, je malinke, vyska cca 10 cm a uzke iba 1 cm, je v hodne pre deti od narodenia, maminky su velmi spokojne, navyse je to 100% prirodny material- kaučuk