Akú pastu používajú vaše dvojročné detičky?
Poprosim o rady 😊 dakujem
Ja svojmu drobcovi kupujem zubný gel prírodnej značky Alverde z dm-ka, nakoľko manžel na nete vyčítal, že fluorid, ktorý je do všetkých zubných pást vrátane tých detských pridávaný, je škodlivý a v tejto jedinej detskej zubnej paste nie je. Je síce dosť drahý, no vydrží dosť dlho a má veľmi príjemnú vôňu🙂
Perlicku používala. A nema ani zničené zúbky, ani kaz, zalezi asi aj od stravy a liekov. Umyvame zúbky od prveho zubka. Uz ma 8 rokov a bez kazu.
@ninka1609 chcem sa spytat ze od roka pouzivate pastu na zubky.a vie uz od roka vypluvat tu pastu alebo tie pasty pre take malinke sa nemusia vyplut oplachnut vodou?🙂
@vektricka16 ona vedela plut skoro sme sa naučili vo vani 😁 a do teraz v pohode pluje sama od seba hned .....ake pozuzivame stale pastu tu elmex od prveho zubka tak si myslim ze tam ani nevadi aj keby prehltla ..kedze od prveho zubka deti plut asi este nevedia
@ninka1609 🙂 lebo moja ma 20mesiacov a este nevie plut 😀 preto jej zatial len s vodou a kefkou cistim zubky 🙂 ale uz veru musime vyskusat neaku pastu 🙂
My používame Glister Kids.
My používame od cca 8.mesiaca (ako nám začali ,, vychádzať,, prvé zúbky) detský zubný gél od Weledy...
Jack a jill nikto neskusal?

Naša ma alverde z DM