icon

Akú zubnú pastu a kefku pre 1,5 ročné dieťa?

maxikad
17. mar 2015

😎

anucha27
17. mar 2015

Pasta elmex a kefka curaprox

axelina
17. mar 2015

Ja mam curaprox zubnu kefku a detsku pastu elmex. Zubna pasta vobec nepeni a ma jemne slatku chut skoro ani necitit.

libka1
17. mar 2015

teoreticky 1,5 rocne dieta vraj vobec nemusi pouzivat pastu, kefku by som kupila najmaksiu curaprox

sednaja
17. mar 2015

Tiež sa prikláňam k anucha27, elmex-detská.....avšak my po prvej zdevastovanej curaprox kefke kupujeme aká príde a veľmi často meníme. Malá si totižto najprv zúbky umýva sama a potom jej ich doumývam ja, no ona do nej dosť hryzie. Takže kupujem mäkké, ale lacnejšie, no keď sa naučí správne držať kefku v ústach (nebude hrýzť), tak určite curaprox - a nielen v detskom veku.

sense
17. mar 2015

elmex aj pasta aj kefka...

bibbina
17. mar 2015

kefka curaprox (alebo ina makka kefka) a detska pasta welleda. Moje deti na nej vyrastali a nikdy nemali ziadny kaz..

zuzka1008
17. mar 2015

pastu som nedávala do 4 r ,a kefka curaprox, dcérka má krásne biele zúbky aj bez pasty 🙂

katyt
17. mar 2015

My používame pastu od Weledy, je to vlastne zubný gél pre deti, neobsahuje fluór a obsahuje výťažky z bylín, ktoré napomáhajú tráveniu, takže ak ho dieťa aj zje nič sa nestane. Len cenovo vychádza trošku drahšie okolo 5 eur.

lorela
17. mar 2015

Detské kefky Currprox podľa veku a pasta, či skôr gél Weleda (DM) a tie zo "zdravých obchodov", pretože nie je do nich zakomponovaný fluor a dieťatko, zvlášť takto maličké, zakaždým prehltne kúsok pasty (a nielen kúsok, aj 100%).
V týchto pastách nie sú žiadne látky, ktoré by zaťažovali organizmus alebo tráviaci trakt a na čistenie zúbkov postačí veľmi malé množstvo 1x za deň.

inffinity
17. mar 2015

My doma pouzivame zubni pastu z aloe neobsahuje fluor 🙂

map0007
17. mar 2015

ELMEX PASTA AJ KEFKA

miskaska
17. mar 2015

My mame kefku Curaprox a pastu Elmex. Nakolko ta pasta je odporucana pre deti od prveho zubka, rata sa s jej prehltnutim a mnozstvo fluoru je tomu prisposobene.

lucianakoniku
17. mar 2015

tiez mame kombinaciu pasta elmex a kefka curaprox 🙂

kitty88
17. mar 2015

my pouzivame cela rodina kefky curaprox, dcerka ma tu najmensiu curakid, s pastou som jej v tom veku este zubky neumyvala, len s cistou kefkou namocenou vo vode, pastu pouzivame len posledne cca tri ci styri mesiace a mame vademecum detsku, no mala ju este nevie/nechce vypluvat, zato strasne rada ju cmula z kefky 😅

moniciak
17. mar 2015

Určite detskú 😀

michaela1711
18. mar 2015

My máme takú detskú s jahodovou príchuťou ale začali sme ju dávať tak od 2 rokov.

mirka822
6. máj 2016

V podstatě od prvních zubů jsme používali Curaprox dětské kartáčky a pastu od Weledy https://www.nazuby.eu/detske-zubne-pasty?b=weleda Věděla jsem, že taková pasta jí neuškodí. Ale ve třech letech jsme pak přešli na Elmex 🙂

katka1981
6. máj 2016

kokosovy olej