Akú zubnú pastu a kefku pre 1,5 ročné dieťa?
😎
Ja mam curaprox zubnu kefku a detsku pastu elmex. Zubna pasta vobec nepeni a ma jemne slatku chut skoro ani necitit.
teoreticky 1,5 rocne dieta vraj vobec nemusi pouzivat pastu, kefku by som kupila najmaksiu curaprox
Tiež sa prikláňam k anucha27, elmex-detská.....avšak my po prvej zdevastovanej curaprox kefke kupujeme aká príde a veľmi často meníme. Malá si totižto najprv zúbky umýva sama a potom jej ich doumývam ja, no ona do nej dosť hryzie. Takže kupujem mäkké, ale lacnejšie, no keď sa naučí správne držať kefku v ústach (nebude hrýzť), tak určite curaprox - a nielen v detskom veku.
elmex aj pasta aj kefka...
kefka curaprox (alebo ina makka kefka) a detska pasta welleda. Moje deti na nej vyrastali a nikdy nemali ziadny kaz..
pastu som nedávala do 4 r ,a kefka curaprox, dcérka má krásne biele zúbky aj bez pasty 🙂
My používame pastu od Weledy, je to vlastne zubný gél pre deti, neobsahuje fluór a obsahuje výťažky z bylín, ktoré napomáhajú tráveniu, takže ak ho dieťa aj zje nič sa nestane. Len cenovo vychádza trošku drahšie okolo 5 eur.
Detské kefky Currprox podľa veku a pasta, či skôr gél Weleda (DM) a tie zo "zdravých obchodov", pretože nie je do nich zakomponovaný fluor a dieťatko, zvlášť takto maličké, zakaždým prehltne kúsok pasty (a nielen kúsok, aj 100%).
V týchto pastách nie sú žiadne látky, ktoré by zaťažovali organizmus alebo tráviaci trakt a na čistenie zúbkov postačí veľmi malé množstvo 1x za deň.
My doma pouzivame zubni pastu z aloe neobsahuje fluor 🙂
ELMEX PASTA AJ KEFKA
My mame kefku Curaprox a pastu Elmex. Nakolko ta pasta je odporucana pre deti od prveho zubka, rata sa s jej prehltnutim a mnozstvo fluoru je tomu prisposobene.
tiez mame kombinaciu pasta elmex a kefka curaprox 🙂
my pouzivame cela rodina kefky curaprox, dcerka ma tu najmensiu curakid, s pastou som jej v tom veku este zubky neumyvala, len s cistou kefkou namocenou vo vode, pastu pouzivame len posledne cca tri ci styri mesiace a mame vademecum detsku, no mala ju este nevie/nechce vypluvat, zato strasne rada ju cmula z kefky 😅
Určite detskú 😀
My máme takú detskú s jahodovou príchuťou ale začali sme ju dávať tak od 2 rokov.
V podstatě od prvních zubů jsme používali Curaprox dětské kartáčky a pastu od Weledy https://www.nazuby.eu/detske-zubne-pasty?b=weleda Věděla jsem, že taková pasta jí neuškodí. Ale ve třech letech jsme pak přešli na Elmex 🙂
kokosovy olej

Pasta elmex a kefka curaprox