Bolesť zuba 4-ročného syna
Dobrý deň. Mam 4r syna a boli ho zadná stolička. Ma v nej aj dieru a ráno mal menší opuch na líci. Minulý týždeň sme s tým boli u zubára, vyčistila zub a odišli sme. V piatok ho začal znova bolieť. V pondelok to prešlo a v utorok mi volali zo skolky že sa sťažuje na zub. Dnes sme išli znova. Dieru mu prehlbili a to je všetko. Pred chvíľkou opäť plakal že ho boli. Riešil to takto tiež zubar u vášho dieťaťa?
Lebo mam pocit ze to nikam nevedie aj keď viem ze nechcú mliečne zuby trhať no pri takomto prípade mi to príde ako zbytocne odkladanie. Na nurofene funguje častejšie ako bez neho.
Máte niekto podobne skúsenosti? Ako to pokračovalo? Došlo k vytrhnutiu alebo bolesť prestala?
Ďakujem
Moj mal 6 ked ho takto zacal boliet zub. Nakoniec ho vytrhli. Pretoze kaz bol na plombovanie velky, a precistovanie zaberalo len trochu. Kedze zubne kanaliky detom necistia na mliecnych tak siel von.
@nyphadora plombuju sa každý ktoré ešte niesu akoby otvorené. Ak je diera uz sa nedá.
@miskaska ved práve. Maly uz dnes dosť vystrajal, plakal . A neviem ale to čistenie kanalikov mi príde bolestivé tak to by už asi vôbec nevydržal 😩
Take*
cistenie kanalov neboli lebo vtedy sa umrtvuje.. ale trva to...
mojej 5 rocnej rovno vytrhli taky zub..a mame pokoj odvtedy..tiez stale bolel a nevedeli sme uz co s tym..tak sme sli na pohotovost a tam zubar ze treba vytrhnut tak sme suhlasili
Dat zúbok vytrhnúť, keď tak trapi

Ved nech to zablombuju 🙈