Častejšia a redšia stolica pri zúbkoch
Čaute ženy.
Prosím vás ako to je?
Malý bude mať 11 mesiacov a ešte ani jeden zub. Posledné dni už čakáme ako na spasenie.
Jeden deň mal zvýšenú teplotu do 38 a už tretí deň kaká kašu, nieje to vyslovené vodnata hnačka že do každej plienky ale oproti tomu ako kakal doteraz je to zmena. Prvý deň dva krát za deň, druhy 5x to som už volala dr tak sme šli brala mu výter z riťky ale výsledky až o týždeň, moč má ok, vodu neodmieta s jedením je trošku boj ale naje sa, najlepšie kaše s čím sa nemusí trápiť. Dr mu dala enterol tak dnes už ,,len 2x,,. Vždy to príde na večer.
Samozrejme nechýba nepokoje, plač v noci, hryzenie, slintanie. Dr sa mu dívala na ďasná tak že ma ich opuchnuté. Hrdlo zápalné nemá, bruško tiež nieje bolestivé.
Mali ste ešte niekto takéto skúsenosti u drobcov že kakali na riedko? Ako dlho to trvalo? Koľko krát denne? Ja len dúfam že sa z toho nevykluje nič ine a budú to už ozaj tie zuby lebo prvý krát sme sa tiež pár mesiacov dozadu takto tešili a nakoniec šiesta choroba.
Ďakujem za všetky skúsenosti 🙂
Ahoj, syn ma zachvilu 9 mesiacov, tiez este ziadny zub. Toto co pises presne teraz s nim zazivame, aj u staršieho syna to bolo. Teploty, riedka stolica, sopliky. Takto sme to mali vzdy pri zuboch. Aktualne ma uz tyzden zas nadchu, hrdlo, dychanie ciste a vodnata stolica aj 2-3x za den. Spodne dasna ma uz riadne napuchnute, takze ocakavam ze mu pomaly vyjdu.

Áno kamoska toto riešila s malým.
Neriešte kedy vyjdú iba riešte aby bol malý čo najviac spokojný 🙂