Chýbajúce dvojky u dieťaťa
Zdravim, stretli ste sa uz s tym ze dietatu chybali 2ky zuby ? vsetky ostatne ma len tieto 2 nie ( a podla pohmatu ) ani nevyzera ze by ich tam malo. Ď
@adrika1912 áno, je to bežné,aj môj syn nemá . Niečo sa dalo neskôr riešiť strojčekom
stava sa ze nemaju vsetky zuby deti, otazne je ci len mliecne, ci aj dospele.. treba to riesit cez zubara, pozrie rtg a povie co a ako
Ja nemám, moje deti nemajú. Ale zistovali sa to rtg,nie hmatom 😀
Aké veľké dieťa?
Však nech vás pošlú na röntgen a uvidis uolne jasne či sú alebo nie
Vyšetrenie pohmatom to je čo? Stredovek?
Ani ja nemám dvojky, nemala som ani mliečne, ani trvalé, riešila som to implantatmi. Moje dieťa zatiaľ dvojky ma, uvidíme ci bude mat aj trvalé.
ani ja som nemala, teda mliecne som mala, trvale nie, vyriesila som to v dospelosti implantatmi
Dcére chýba 1 trvalá dvojka podľa RTG, začíname so strojčekom, uvidíme, má veľmi málo miesta v ústach po mne, možno jej to nakoniec ani nebude vidno
Ak ide o mliečne,mojej jeden chýbajúci vyšiel v 3 rokoch
@domka222 ano ano mliecne, spodne dvojky nema vobec a viem ze tie vychadzaju okolo 6-10m a u nas prvy zub az po roku, ale vsetky ostatne uz ma 🙈
asi nema ami jeden z vas, je to dedicne. Dava sa strojcek alebo implantaty, podla miesta v ustach. U nas dcerka nema mliecne a podla rtg ani trvale. To isze muz.

Hmatu? Treba zistiť na rtg či sú tam. K zubárke hádam chodíte, nie?