Čo znamenajú pigmentové škvrny na zuboch synčeka?
Dobry den.Chcela by som sa opýtať či mi niekto vie poradiť čo to má synček na zubkoch.Ci ide iba o povlak alebo kaz a ako sa to da odstrániť? Boli sme u jednej zubarky a vravela ze to je neaka pigmentacia v zube ,ale chcem počuť viacej skusenosti kto si tým prešiel.Dakujem

Som zvedavá čo ti napíšu, pretože syn má to isté...zubárka v máji, vraj je to povlak, treba viac pritlačiť kefkou...no môžem robiť čo chcem, nejde to vyčistiť, nemizne to, ani sa to nerozširuje, zatiaľ...a to poctivo čistíme zuby 3x denne...uvidíme, čo na to povie budúci mesiac na preventívke 🤦♀️
@kristina210 my sme boli uz aj dentalnu hugienu,vymenili 3nadstavce na pristroji a nezislo to 😞
mal niečo podobné, myslela som, že sfarbenie z čaju.. dentálna hygienička povedala, že sa to robí a nikto nevie prečo... potom to zrazu akoby samé vymizlo..
U nášho to vyzerá, akoby to mal "zažraté" do skloviny, no jeleň som z toho...môžem používať elektronickú, klasickú, 1-zložkovú kefku, šúchať hore dole, zľava doprava, slabšie, pritlačiť a nič, stále to tam má
U nášho to vyzerá, akoby to mal "zažraté" do skloviny, no jeleň som z toho...môžem používať elektronickú, klasickú, 1-zložkovú kefku, šúchať hore dole, zľava doprava, slabšie, pritlačiť a nič, stále to tam má
@kristina210 zobrala som dalsie stretnutie ale k inej detskej zubarke som zvedava co ona povie a napisem Vam
Super, ďakujem, som zvedavá. My máme termín až v októbri
Super, ďakujem, som zvedavá. My máme termín až v októbri
@kristina210 je to mineralizacia,obmedzit uplne sladke kysle a mliecne vyrobky.Mamr chodit raz do tyzdna na taku pastu ktoru ona potrie a po tej paste sa nesmei 30 min jest pit.uvidime ci sa to zlepsi a v 3 rokoch na dentalnu hygienu cistenie pristrojom
Ďakujem za info 🤦♀️ my prvý októbrový týždeň...aj vám povedala z akého dôvodu to vzniká a rýchlejšie sa potom kazia zúbky ?
Ďakujem za info 🤦♀️ my prvý októbrový týždeň...aj vám povedala z akého dôvodu to vzniká a rýchlejšie sa potom kazia zúbky ?
@kristina210 co vam povedali ?

Som zvedavá čo ti napíšu, pretože syn má to isté...zubárka v máji, vraj je to povlak, treba viac pritlačiť kefkou...no môžem robiť čo chcem, nejde to vyčistiť, nemizne to, ani sa to nerozširuje, zatiaľ...a to poctivo čistíme zuby 3x denne...uvidíme, čo na to povie budúci mesiac na preventívke 🤦♀️