Dieťa odmieta stravu pri raste zubov
Ahojte dievčence chcem sa spýtať mojej malej bambuľke ( 8m) idú zúbky idú nam horne zúbky najprv nám vyšli prvé dole dva a to bol boj zle prežíva zúbky preháňanie teploty nechuť do jedla ale vždy aspon niečo spapala.... Potom jej vyšli očné to bolo tiež tak podobne.. Teraz nám idú horné zúbky ale tu už je väčší problem tri dni mi nedokáže nič zjesť ale ze vôbec a skúšala som všeličo aj do ručičky obhryzat no proste všeličo a nič.... Je iba na mliecku celkovo 3 dní vypije dosť tak kolo 800-900ml.... CHcem sa opýtať nebude vadit keď toto obdobie bude len na mliecku? Neuškodí jej to nejako? Neodnauci sa mi papať? Lebo bo nejde dostať do nej nič strašný plač a na silu ju krmit nechccem a ani by to nešlo keďže mi neotvorí ani ústa.... Papavala mi inak nádherné a s chuťou 180-200g
@cathrinka12 aj moja toto robila, ked jej sli zuby, ze velmi zle jedla, jej vysiel prvy zub az v roku, ale teda uzili sme si. A rovnako zle znasa aj vypadavanie zubov a rast novych, to vtedy tiez dost zle je ( aj ked teraz v puberte sa toto trochu zmenilo), no ona okrem toho mala a ma vzdy problem s cistenim zubov, lebo ju to na tom mieste boli.. takze s tymto bojujeme...
A neboj, neuskodi jej, ze je par dni len na mliecku, moja prikrmom vseobecne vela nedala...
Ďakujem baby ale bojím sa ze my aj odmalička mame problémy s krvou železo lymfocyty a tak sa bojím ze jej to zase kleslo lebo Vtedy tiež tomu jedlu vôbec nedala hovorila mi lekárka ze je to nízkym železom len doktorka dneska nerobí až v pondelok môžem ísť na krv no dúfam že to budú len zuby

@cathrinka12 aj naša malá vždy keď jej išli zúbky bola iba na UM, akúkoľvek inú stravu odmietala