Hnedé zúbky 16 mesačného synčeka
Dobry vecer.Mamicky hladam u vas radu,ci nema niekto podobny problem.mam 16 mesacneho synceka,prvy zubok mu vysiel niekedy okolo 12 mesiaca.Umyvala som vzdy gazou lebo kefku nechce ani vidiet,sladke nepapa,dudku nemal vobec.A od zaciatku sa mi zubky zdali nejake ine.teraz v poslednom case si vsimam ze ma vrchne zubky uplne hnede,a ako keby sa mu rozpadavali.Ukazovali sme to detskemu lekarovi,povedal nam aby sme navstivili zubara.No ten nas odbil ze zubky vypadnu a narastu nove.ak sa mu zlomi tak vtedy mame prist.Syn ma odmalicka lieky na alergie,casto bral atb.Moze to byt aj z toho?alebo ak by ste vedeli co sa da robit,budem velmi vdacna.
@staniacik prosim ta, ako pouzivas ten elmex gel? Vdaka
@katarina85 na vatovu tycinku male mnozstvo a potriet zubky.. potom chvilu nic nedavat jest/pit..
@neomea a ma sa potom nejako utriet zo zubkov, ci nechat tam? Lebo na letaku pisu, ze sa ma vyplachnut, tak neviem
@katarina85 no podla mna stade nie je co utierat uz potom.. my neutierame.. ani nevuplachujeme este je maly
@neomea dobre, dakujem☺
@katarina85 dám trošku na vatovú tyčinku a potieram zúbky, dávam to na všetky zúbky, nie len na tie hnedé.
@staniacik ano, dakujem, uz mi to tu jedna mamicka pisala☺

@marcelatje presne tak, toto pocuvam furt a to maly nevie co je cukor, flasa, cumlik..