Hradí poisťovňa ošetrenie zúbkov v celkovej anestézii?
Ahojte vy skúsené urcite viete viac než ja.
Je nejaká možnosť niekde na Slovensku kde ošetria dieťaťu 3 roky zúbky v celkovej anestézii ale že to uhrádza poisťovňa? Nie že sa všetko platí zo svojho. Nakoľko som s dieťaťom sama iba na rodičovskom tak hľadám riešenie.
Ďakujem ❤️🙏
nie poistovna to nehradi, o zuby sa mas starat a mat v 3r pokazene zuby tak ze potrebujes anestezu pre dieta je smutne... na preplatenie mas narok ak mas dieta s tazkym postihnutim
@kacena4 prosím neviete okolnosti tak hneď rýpať nemusite. Rada si s vami moj život s dieťaťom vymením 😘
Nie nepreplatí, mám syna zťp, autizmus,nedá sa ošetriť dobrovoľne,ani po doporučení psychiatrom,neurologom.
Aký je to zákrok? My sme boli so synom na trhanie a opravu na taký "oblbovak" čo sa dáva pred narkózy. Bol ako opitý a zákrok si nepamätal.
Samotný oblbovak stal tuším 100€, potom zvlášť sa platili jednotlivé úkony

Nie, bohužiaľ, riešenie neexistuje, tiež som to riešil. 250€ stoji hodina anestezy a my sme potrebovali dve hodiny anestezy, plus každy zub das 60€. Tisicka jak lusk.
Niekto mi vravel, že ak by cvokar, alebo neurolog dal nejake posudenie, že dieťa musi absolvovať ošetrenie zubov v celkovej anesteze, tak by to poisťovňa preplatila, ale my sme sa na to radšej vybodli. Zuby už vypadavaju postupne...