icon

Hradí poisťovňa ošetrenie zúbkov v celkovej anestézii?

18. feb 2025

Ahojte vy skúsené urcite viete viac než ja.

Je nejaká možnosť niekde na Slovensku kde ošetria dieťaťu 3 roky zúbky v celkovej anestézii ale že to uhrádza poisťovňa? Nie že sa všetko platí zo svojho. Nakoľko som s dieťaťom sama iba na rodičovskom tak hľadám riešenie.

Ďakujem ❤️🙏

thirstymonk
18. feb 2025

Nie, bohužiaľ, riešenie neexistuje, tiež som to riešil. 250€ stoji hodina anestezy a my sme potrebovali dve hodiny anestezy, plus každy zub das 60€. Tisicka jak lusk.

Niekto mi vravel, že ak by cvokar, alebo neurolog dal nejake posudenie, že dieťa musi absolvovať ošetrenie zubov v celkovej anesteze, tak by to poisťovňa preplatila, ale my sme sa na to radšej vybodli. Zuby už vypadavaju postupne...

kacena4
18. feb 2025

nie poistovna to nehradi, o zuby sa mas starat a mat v 3r pokazene zuby tak ze potrebujes anestezu pre dieta je smutne... na preplatenie mas narok ak mas dieta s tazkym postihnutim

autor
18. feb 2025

@kacena4 prosím neviete okolnosti tak hneď rýpať nemusite. Rada si s vami moj život s dieťaťom vymením 😘

moony99
18. feb 2025

Nie nepreplatí, mám syna zťp, autizmus,nedá sa ošetriť dobrovoľne,ani po doporučení psychiatrom,neurologom.

nikdenikto
18. feb 2025

Aký je to zákrok? My sme boli so synom na trhanie a opravu na taký "oblbovak" čo sa dáva pred narkózy. Bol ako opitý a zákrok si nepamätal.

Samotný oblbovak stal tuším 100€, potom zvlášť sa platili jednotlivé úkony