Idú mesačnému dieťatku zúbky?
Dobrý deň, prosím vás chcem sa poradiť dcéra ma teploty už druhý deň, v piatok sme boli k doktorke vraví že je zdravá kašeľ,sopliky nema, crp vyšiel negatívny. A dnes som si všimla alebo len sa to mne zda že by jej tak skoro isli zúbky? Ma mesiac a 14 dni mne to pride strašne skoro 🙄 posielam aj foto. A ďakujem za každú odpoveď

Ano, su to zuby
Tvojej dcerke zrejme idu, ale ci idu aj tebe, netusime..... Pridaj foto tvojej ustnej dutiny....
@anonym_autor je to skoro, ale stáva sa, moje dieťa malo v troch mesiacoch dva vonku
Ano
Tvojej dcerke zrejme idu, ale ci idu aj tebe, netusime..... Pridaj foto tvojej ustnej dutiny....
@tenerifka čo je to za komentár? Pekne som sa opýtala nic zle som nenapisala. Ako vidím tuna su ženy fakt hrozne všetko im vadí buď gramatika alebo otázku ktorú zadava. Keď vám vadí moja otázka tak nekomentujte!! a pozerajte ine
@tenerifka čo je to za komentár? Pekne som sa opýtala nic zle som nenapisala. Ako vidím tuna su ženy fakt hrozne všetko im vadí buď gramatika alebo otázku ktorú zadava. Keď vám vadí moja otázka tak nekomentujte!! a pozerajte ine
@anonym_autor Dcére idú zúbky, virozu u doktorky ste mohlo chytiť obe.
Ďakujem vám za odpoveď mne sa tomu nechcelo úprimne veriť že by tak skoro zúbky som si myslela ze nejaký povlak s mliečka ale veru nie.
Ja by som povedala,že zuby skôr nie. Ešte stále má na vrchu ďasna dosť veľkú "ryhu". Ďasno by muselo byť až po vrch zdurené a červené.
Ja si tiež myslím, že to môžu byť zuby...od prerezania má ešte asi kopu času, ale tlačiť sa môžu už pod ďasnami...prikláňam sa k tomu, že ide o zuby

Nam? Ty už snáď zúbky máš dokonca už druhé a áno vyzerá to na zúbky. Odporúčam kamistad na ďasná úmrtvi ich