icon

Idú mu zúbky a nechce nič robiť

sheryla
12. mar 2019

Prosim vas ,malemu idu zubky vraj 3 naraz ,je placlivy ,vidno ze ho to boli ,nic ho nebavy ,ako keby ki vymenili dieta zo dna na den ,treti den ma zvysenu teplotu do 38 ,lenze uz druhy den sa mi nechce ani na brusko pretocit ako predtym ,len ho polozim a lezi na chrbte a bud tak si zobere hracku abo hned zacne plakat ,aj ked mu dsm ruky aby sa oritiahol do sedu ako by utalo ,nechce nic ,moze to byt koli tomu ze tie zubky mu idu? Prsty ma stale v ustachh abo v uskach ,lebo ho bolia koli tym zubkom ,stretli ste sa s niecim takym 🙂 dalunem 🙂Prsstaustach abo v uskach ,

sheryla
autor
12. mar 2019

@sheryla prepacte za pisanie ,len konec mi uz neukazalo ked som pisala :(

malinajahoda
12. mar 2019

@sheryla akurát aj my máme také obdobie. Dcérka ma síce rok, ale keď jej idú zúbky, tak je placliva. Ale teploty nemáva. Sirup od bolesti a teploty dávaš?

renat04
12. mar 2019

To nic, podla mna je to normalne chovanie a zvlast, ak mu teda idu 3 zbky naraz. Ako podla mna ti nic ineho neostava, len to nejako pretrpiet. Ono to prejde, zubky sa dostanu von a bude dobre

sheryla
autor
12. mar 2019

@malinajahoda ano vecer mu davam ,inak nic ,mne skor ide o to ci je mozne ze sa nechce pritahovat a prevalovat koli tym zubkom

sheryla
autor
12. mar 2019

@renat04 myslite ze je normalne ze ako ostal placlivy ked mu tie zuby zacali ist ze sa prestal pritahovat a prevalovat? On je ako vymeneny ,5 min ok a zrazu rev

renat04
12. mar 2019

Jasne ze hej @sheryla. On nevie, co sa to s nim robi a vezmi si, ked teba napriklad boli viacej hlava, tiez nemas na nic chut

diewcatqoo
12. mar 2019

@sheryla ahoj, je to normalne, ze sa mu moc nechce. Len ta chcem upozornit, ze pritahovat za rucky so sedu by sa nemalo. Toto by mal robit lekar na kontrole, nie ty.

malinajahoda
12. mar 2019

@sheryla moja malá, keď má bolesti tak tiež sa jej nič nechce. Aj my dospelí sme predsa takí.
A ako ti píše @diewcatqoo tak ty do sedu za rúčky neťahaj. Iba dr v poradni.

zuzipolo
12. mar 2019

@sheryla ahoj,mojej dcére idú vždy naraz dva zuby,potom je chvíľu pokoj a znova dva zuby atď..a počas toho obdobia je presne takáto,plačlivá,,nič sa jej nechce,plače za všetko,besníme sa a zrazu rev..treba vydržať,dávať gél a ak je zle sirup od bolesti/horúčky a pretrpieť to 🙂