Je elektrická kefka vhodná pre dvojročné dieťa?
Ahojte, chcel by som sa opýtať ze či je vhodná elektrická kefka pre dieťa ktoré ma 2 a pol roka
@lukas555 tak nech ti povie ako, kde sa to “docital”… ale realne tie zuby aj tak najlepsie umyjes jednozvazkovou kefkou. moje deti maju elektricku ale ako som pisala len na vytvaranie navyku,ze si zuby umyvaju.. v ich veku to je z mojho pohladu skor hracka ako realny prostriedok na umyvanie zubov
Mame sonicku a je lepšia.. tak mi povedal aj zubar
Nasa ju ma ale najprv si ju nechcela.pustat umyvala.si zuby s vypnutou
Čaute baby viem že toto tu vôbec nepatrí táto téma ale moje dieťa si myslím ze zjedlo kus zvlhcenej utierky lúpilu bol v postieľke ja som si nevšimla ze ma pri sebe balik utierok vedel si zobrať utierku ja som si len odskočila na WC bola som preč max 3 min a keď som sa vrátila videla som okolo neho roztrhané utierky aj mal to v puse ja si myslím ze kus zligol nieje mu nič zatiaľ no nie som si istá a aj sa bojím aby mu nič nebolo a jasne ze budem opatrnejšia budem dávať pozor ma 9 mesiačikou a zúbky ma bohato silné ma veľmi silný stisk

no podla toho na co.. ak len na “navyk” pre dieta tak ano v pohode ak na realne umyvanie len cisto elektrickou kefkou to nestaci