Je možné, aby 5-týždňovému bábätku rástli zuby?
Je možné, aby 5-týždňovému miminku išli zuby? Nejde mi to lepšie odfotiť, je veľmi nervózny a protestuje, stále sa hýbe.
Príde mi to zvláštne, nakoľko v mojej aj mužovej rodine išli vždy zuby až po roku a aj prvorodenému dieťaťu nášmu išli až po roku. Viem že ako matka druhého dieťaťa by som to mala poznať. Podľa mňa to tak vyzerá, len mi to príde strašne skoro.

Ano, je. Aj moji tak mali. 😃🙂 v roku plna pusa zubov a kanoskinej vysiel 1.zub v 13.mesiacoch🙉😃
@anonym_autor toto bude pravdepodobne Epsteinova perla
@anonym_autor Ano, je to mozne. Niektore deti sa rodia so zubom. ( ale na fotke zle vidno)
@anonym_autor Ano, je to mozne. Niektore deti sa rodia so zubom. ( ale na fotke zle vidno)
@beata_k on už keď sa narodil sme s mužom zostali "zhrozený", že má tie spodné ďasná až moc biele
@anonym_autor toto bude pravdepodobne Epsteinova perla
@anonym_9904ef zvykne sa robiť aj takto hore na ďasnách? Fotky som videla na iných miestach. Skôr tak nižšie, bližšie k perám alebo ako to nazvať
@anonym_9904ef zvykne sa robiť aj takto hore na ďasnách? Fotky som videla na iných miestach. Skôr tak nižšie, bližšie k perám alebo ako to nazvať
@anonym_autor mozu byt kdekolvek na dasne, je to zmnozeny keratin, zmizne to same. Popripade teda uz vyjde zub, ale pravdepodobnost je asi tak 1% vzhladom k tomu, ze v rodine mate skor geny na neskorsie prerezavanie zubov. Aj tie zuby, s ktorymi sa deti rodia nie su “skutocne” zuby, ale vacsinou nejake zmnozenie zrohovateleho epitelu, ktore vznika v ramci intrauterinneho vyvinu a nie je to plnohodnotny zub, ale po vypadnuti/odstraneni na jeho miesto casom narastie mliecny zub. Takze si nemyslim, ze by to mal byt zub.
Všetko je možné ... som skonštatovala, keď sa kolegyni narodil syn s 2 zubami.
Moje dieta malo 1.zub v 3.mesiaci a pevne chodilo v 9. mesiaci. Myslim, ze mozne je vsetko

Toto estw nie su zuby