Je normálne, že 10-mesačná dcéra nemá zuby?
Poradíte mi mám 10mesacnu dcérku a zúbky nemá ani jeden je to normálne vôbec ?
@sara967 je
@taktotedanie a to prečo tak je niektoré detičky majú už aj 3mesiacou a ona nic
@sara967 lebo kazde dieta je ine preto neporovnavaj s inymi detmi, niektore maju ledva prerezany zub ked maju 1 rok, je to infividualne
Je to uplne v poriadku
@sara967 tak ako ma niekto riedke vlasy a niekto huste, tak ako jedno dieta zacne chodit 10m a druhe 16m, tak je mozne ze niekomu narastu zuby skor a niekomu neskor. 3m dieta so zubami som ja osobne este ani nevidela, ale moze sa stat. Ak mas obavy porad sa s pediatrom, ale teda nic strasne sa z mojho pohladu nedeje.
moj prvý syn mal prvý zub v 5m, dcéra 7m a druhý syn skoro 11m 🤣 to je veľmi individuálne, neporovnávaj to s nikým 🙂 to iste lezenie, chodenie, rozprávanie, každé dieťa to ma inak 😊
@sara967
je, mam narástli až v roku a vraj sme to prežili v pohode bez olacov veľkých. A ver ze nechceš mat 3 mesacne babo uz zubate 🙃. Pohoda klidek ťahače, ked nárastu uvidíš.
@svetlonos ďakujem za rady ženy ja som neskúsená ešte prvé babo a ohľadom zúbkov to som len čítala z niektoré detičky už mali zúbky 3m
@svetlonos ďakujem za rady ženy ja som neskúsená ešte prvé babo a ohľadom zúbkov to som len čítala z niektoré detičky už mali zúbky 3m
@sara967 jasne, ono je to náročné pri prvom dieťati, keď všade čítaš ako to majú ostatní 😅 ja som napríklad bola nervózna, že moj prvy syn ani za boha nechcel chodiť na nočník a ešte v 2,5 rokoch nosil plienky 😵💫 všetky kamošky mali odplienkovane deti a my sme s tým bojovali tak, že sme boli s mužom zrelí na prášky 🤣 a potom pri dvojičkách to išlo ako po masle, naozaj každé dieťa je veľmi individuálne a skús neporovnavat s nikým 🙂
Kazde dieta je ine. Poznam deti ktorym az po roku vysiel zubok.
Mojej sestre vyšiel prvý zub až v dvoch rokoch...pediatrička už mame navrhovala komplet prerezanie ďasien, ak ani po 2. narodeninách nevyjde von ani jeden. Našťastie vyšiel a potom šli rýchlo všetky za sebou. Už má po štyridsiatke a stále krásne zuby bez jediného kazu, u zubára mimo prehliadky ešte nebola.
Položím ti otázku: A to prečo je tak, že niektorá žena má v 20tke prsia jednotky a iné štvorky? Veď má 20r a druhá ich už má 4x také...
Moje dieťa bolo bezzube do 15 mesiacov. Prečo? Netuším. Za rok mu vyšlo 17 zubov potom..
Neboj ani moja nemala, a všetko bolo v poriadku
moja dcéra mala skoro rok a pol !! ked jej vysiel 1. zub

@sara967 je