Je normálne, že v 9 mesiacoch nemáme žiaden zúbok?
mame 9 mesiacov aj tyzden a zubky nikde :(
kam sa hnať 🙂 narastú 😉
Je to v poriadku, my sme tiez dlhsie cakali, prave do 9. mesiaca a pocula som, ze niektore deticky aj neskor.
je to normalne presne ako adra hovori nemala ho ona a nema ho zatial ani jej syn. spytaj sa maminy kedy vam liezli zuby vacsinou to sedi. kludne moze vyjst prvy zub aj v roku.
ahoj, tak my sme mali včera 10 mesiacov a konečne sa prerezal prvý
v pohode, sestrin mal prvý zub, keď mal viac ako 11mes. a aj to mu rástlo všelijako 😀
ahoj, nas prvy vyliezol ked mal 10m, nie je sa kam ponahlat 😉
Ahoj mojej sesternici dcerka tento mesiac bude mat rok a zubok ziadny.Mojej dcerke prvy vysiel v 7mesiacoch a 1 tyzden...kazde dietatko je individualne.Nestresuj...vsetko ma svoj cas. 😉
ahoj..to nie je nič zvláštne 😉 malej vyšiel prvý ked mala 6 mesiacov a krpcovi až v 13 mesiacoch..teraz má 16 a len 4 zuby 🙂 😀
ahoj...tiež som sa to pytala -(: bud kludná uplne normálne mojej malej prvy zub sa prerezal ked mala 11mesiacov..pediatrička mi povedala ,že je normálne aj po roku a spytala sa ma ,,či som videla bezzubé dieta,,-(: ??
Uplne normalne, mojej malej vysiel prvy zub az po 11.mesiaci
my sme mali v jednom roku všetkych 16 zubkov, bolo vela preplakanych noci, vám pôjdu zubky rad radom aspon a je to niekedy aj lepsie,
kazdemu dietatku vidu zubceky inac, mojim dceram vysli Martinke v 9 mesiaci a Emke vysiel az presne na 1 rok, takze ziadna panika, odporuca sa, ze ak v roku nema dietatko zubcek, tak si zajst k zubarke, aby skontrolovala, ci ma vytvorene zubne lozka, niekedy sa stane, ze ma dietatko takuto vadu, ale to je naozaj len v ojedinelych pripadoch 1 z miliona ...
ahoj mojmu samkovi akurat zacali ist v deviatich mesiacoch u kazdeho je to ine neboj nebude bez zubkou
raz urcite vydu....
jasne, my sme mali az v 10mes. presne 🙂
dcerka mala prvy zub (prve zuby) 😝 16,5 mesacna, syn ma o 2 dni 10 mesiacov a stale ziaden zub....
je 😀
cim neskorsie narastu tym lepsie, moj maly zacal v 10. mesiaci a potom to uz islo vsetko zaradom. Radsej sa tes, ze mozes este kludne spavat, potom to bude trochu horsie. 🙂
nam vysiel prvy zubok,ked sme mali cca okolo 12-13 mesiacov...je to v pohode..neboj... 🙂
je to v pohode, videla si dieťa ktorému by nevyšli zuby? 😀 😀 😀 😀
Môj prvý mal myslím v 10 mesiacoch, a dcérka má necelých 7 mesiacov, a ešte tiež nemá 😉
jaj ved oni vyjdu a dlhšie vydržia, poznam detičky čo mali 14 mesiacov a ani jeden zubok 🙂 🙂 🙂
Pohoda.... Jasminke vyliezol prvy zub kratko pred 15. mesiacom a teraz ma 17 mesiacov a len 5 zubov 🙂
No samozrejme, že je 😉 Dcerka mala prvy zubok skoro v roku. Bude ich mať dlhšie zdrave je to vyhoda 🙂
uplne normalne, dcerka mala prve v 10. mesiacoch, ako 2.5 rocna uz mala vsetkych 20 🙂
Uplne normalne.Dcerke vysiel prvy zubok v 10 mesiaci 😵
Prvej dcérke vyšiel zúbok v 6 mesiacoch, druhej takmer v 12-tich. A synčekovi narastie možno až keď pôjde do škôlky 😀 Už to neriešim.

My máme 13 mesiacov ( 10 korigovane) sme narodení o 3 mesiace skorej a zúbka nikde, mne tiež vyšiel prvý keď som mala 13 mesiacov 🙂