Je to zúbok?
Zdravím, môj chlapček nemá ani dva mesiace a zbadala som na ňom nepokoj, menej spánku, prerušovaný spánok, nadmerné slinenie, kusanie si ručičky a sem tam aj z ničoho nič neskutočný plač. Napapany, vykakany atď všetko v poriadku tak ostávalo iba toto, pozrela som sa mu do ústočiek a tam toto, keďže je to moje prvé dieťa nevyznám sa v tom, má to aj na druhej strane na tom istom mieste, je to zúbok? Mne to príde hrozne skoro, dnes som bola v lekárni pre chladiaci gél a po natretí kľudne bez problémov sám zaspal bez prerušovaného spánku spinkal vkuse čo sa dlhšie nestalo, vyplýva mi z toho iba toto no ako som vyššie spomínala príde mi to hrozne skoro tak či sa náhodou aj cez to všetko nemýlim.. 🙂

@mess123 v 2 mesiacoch prichadza 3mesacna spankova regresia ( deti spia menej, kratsie spanky, nepokojny spanok castejsie sa budia, su nervozne atd ) dolezite je po skorom zobudeni douspavat ( ja som tak robila ) bohuzial u nas sa situacia zlepsila az zaciatkom 5mesiaca .. dovtedy to boo boj
Kedze je to na pozicii 2-3ka zubok a hore, priklanam za k zubnej cyste...
vy ju tu strasite a mozno je to nakoniec ozaj zubok🙂
@kliatana cim ju strasime 🙄 Je to u malych deti uplne bezne, praskne to same, ziaden zasah tam neni nutny, ma to az 80% kojencov... .
Ahoj, toto na zubok nevyzera, ale inak si myslim, ze pomaly sa mu tlacit nejaky moze, zvycajne spodne jednotky, ale nie je to pravidlo. Moj mal necelych 5m tusim, ked mal prve dva zubky, takze sa museli velmi skoro tlacit.
Tiez sa priklanam skor k tomu, ze to zubok este nebude. Na to je podla mna dost skoro. Aj ked viem, ze su aj vynimky rozne.

@mess123 moze to byt cysta, epsteinova perla