caute babenky,potrebujem radu alebo vas nazor ci skusenost,synovi ortodontistka navrhla fixny strojcek co by ma az tak nedojalo vzhladom na krive zuby ale co ma dorazilo je suma za tento strojcek
vraj 20000 a viac.je to mozne???
@kikusa257 ahoj, aj na neviditelne strojceky sa este stale robia aj klasicke odtlacky s hmotou, nie kazda Invisalign ambulancia ma aj scanner (na SK ho maju len v BA ako novinku pokial viem). Invisalign stoji na Slovensku urcite viac ako 3000 Eur, najma ak ide o Full-ku, v KE je to 4000 a v BA 5600 dokonca. Od odtlackov k nasadeniu strojceka - ortodontistka si 'vyrobi' sadrovy model plus pozrie rontgeny a na zaklade toho v podstate vyrobi tvoj liecebny plan, cize cas nasadenia zalezi od toho, kolko ma casu a ako dlho jej trvala priprava planu. Je to zvacsa od 2-4 tyzdnov .
@lala123 Ďakujem ti za radu ale mysliš že by to fungovalo ? To je ten strojček čo sa dava z vnutornej strany zubov však ? Niečo som už o tom počula. Nevieš kolko by stal ?
@viktorias4 nie on sa nedáva z druhej strany zubov.su to take nasadky,ktore sa dávajú na zuby hore aj dole.nosia sa min.22hod a pred každým jedlom sa vyberajú.su priesvitné.pozri si na nete o tom.ale je to drahšie ako strojček od3000€ vyššie ale zase nosia ich kratšie ako klasicky strojcek
@vee82 ďakujem za radu
@lala123 ďakujem keď budem mať financie určite zajdem ku zubarovy a poriešim to
Prosím poraďte mi lacný strojček na zuby v Bratislave,teda cca komplet do 800-1000eur celá liečba, ďakujem
my s dcerou chodime do LM, ku mudr Mišikovej, a zatial sme platili cca 700€, ale ešte to nie je všetko
@kikusa257 paci sa ti železný úsmev? Fuha. Ja mam 29rokov a mam ho už rok. Plakala som keď mi ho dali lebo som sa nemohla najesť dobre dlho... A každé dva mesiace kontrola a vždy tak 3dni trpím co ma zuby bolia. Nikdy viac aleja som mala fakt ze krivé zuby... 800€ ma tu bude stáť a decka do 18r.cca 500-600€ v Trenčíne. Neviem odkiaľ si ty?
Ja som z Dunajskej stredy,tú má bude stáť okolo 1500eur,,sestra chodila do Bánovce nad Bebravou a platila 430 za horný aj Dolný,potom 18 eur rentgen,a nakoniec na noc 32€ také rovnako na noc
Dobry den viete mi poradit zubara čo robi strojčeky v BA ma nete som našla len ceny su dosť vysoke...
Kočeny, lacný strojček BA - p. Strauzsova- 430e, + 10e/mes. Kontroly, pripadne ine vydavky spojene s liecbou - ja som napr. Platila este expander 50e( to je ale individualne).
@ewica ahoj chcem sa spýtať či máte kontakt na tu zubarku vopred ďakujem
Poprosím kontakt
@ewica pekný večer ak som to správne pochopila vy ste riešila strojček u Mudr.Strauszovej?
Ako ste bola spokojná ? Akurát sa rozhodujem a pozerám že cena je super len ešte recenziu by som potrebovala ;) ďakujem
@katuska7979 ktory lekar v DS?
@lili777 Axis dent
Ja som u pani Strauzsovej rok a pol, coskoro budem koncit, uz po par mesiacoch som sa konecne mohla zacat usmievat, neuveritelny pocit ak mate nejake otazky, kludne piste
@dianahh ahoj s vysledkom som spokojna, krive zuby su minulost. Strojcek mam keramicky (priehladny), cena za strojcek bola 430 eur, mesacne navstevy po 10eur. Nosila som este expander na roztiahnutie celuste (odtlacky+ expander 50 eur spolu) - expander je individualny, ja som ho napr. Potrebovala
@viktorias4 skus si pozrieť strojček Invisalign je to neviditeľný strojček ale drahší