icon

Koľko stoja zubárske úkony bez preventívky?

kaara1980
17. apr 2011

Ahojte.Dnes sa mi zlomil nalomený zub.Bolo by to v pohode,keby som nebola naposledy u zubárky pred 4mi rokmi 😒 .Predtým som chodila poctivo na prehliadky,ale potom som sa presťahovala do iného mesta,zmenila prácu a nemala čas ísť na prehliadku.Medzi tým sa mi zlomil ten nešťastný zub,vypadla plomba z druhého.Dnes tým,že som si na popcorne úplne dorazila ten zlomený (aj keď nebolí,ak si dobre pamätám,mám z neho vytiahnutý nerv) zub,som sa rozhodla radikálne to riešiť.Ide len o to,že sa bojím,že tam nechám kvantum peňazí.Neviete náhodou,ako teraz idú zubárske zákroky?Tobôž,keď som nebola 4 roky na preventívke?Ďakujem.

Strana
z2
valentina.west
18. okt 2013

Ceny u zubarov sa lisia v kazdom meste. Ja chodim v ba, za vlozku 20 eur, za plombu 50. Za vytrhnutu osmicku 60eur. Tiez si navstevu u neho musim v mesiaci naplanovat, ale nemenila by som. Zatial mi len pomohol, nikdy neboli a ziadne reklamacie. Dufam, ze som to prave nezariekla;)

michaele
Odpoveď bola odstránená
071185mea
1. mar 2014

A ako sa tam k vam dostanem?

nikol008
14. apr 2014

Ja som bola na vytrhnutie zuba pred dvoma tyzdnami cena 28 eur..... mesiac dozadu som dosrala plombu cena45 eur.. a to mam prehliadku pravidelne kazdorocne...

annemarya
24. sep 2014

Odomňa bez preventívky brala zubárka 56 €...! Za bielu blombu. Ona to mala za 20minút, ja na to robím viac než dva dni!

Strana
z2