Krivé zúbky 6 ročnej dcérky
☹ ahojte babulky poradte moja 6 rocna dcerka ma problem este jej nevipadly mliecne zubky a uz sa tlacia nove ale krivo aj z vnutra ust aj z vonka nechcem ju trapit u zubara lebo uz si dost vytrpela 2 zubky jej trhali a teras ked len spomeniem zubara tak place co mam robit napravia sa alebo treba ich dat von ????? ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
joj tak toho som sa bala, lebo to jej vyrastli prve 3 a tie su krivo 😢 Joj uz teraz mi je za nu doplacu
@tuty nepotesim ta, ale budete musiet ist k zubarovi, kedze jej mliecne nevypadli a vyrastli jej mimo zahryz trvale, mliecne ani nevypadnu, lebo ich laicky povedane nemalo co vytlacit...ono to funguje tak, ze trvaly zub tlaci na koren mliecneho, ten sa zrezorbuje a zacne sa kyvat, lebo uz nie je ukotveny v kosti, iba v dasne, a ked vypadne, vidno uz len tu "skrupinku" zubku....
u vas je to komplikovanejsie, urcite jej to musi vytrhnut zubar, lebo tvoja mala ma kompletny mliecny zub aj s korenom...treba cim skor, nech sa jej to dalej nekrivi, je sanca este, ze sa poposuvaju, len to netreba nechat tak....
a urcite jej daj aplikovat injekciu, anesteziu..nech jej znecitlivie aj dasienko gelom a potom pichnut injekciu, nebude to tak citit.
drzim palce!
joj radsej by som si to vymenila s nou, no dakujem za radu
Ja sa tiez pripojim.Moj maly mal to iste.Treba mliecne vytrhnut.Potom som sa bala,ze tie trvale ostanu krive,ale pekne sadli na miesto aj same
s detmi treba chodiť k zubárke už od troch rokov aby sa predchádzalo vzniku fóbii 🙂

@tuty neviem či som ť správne pochopila, ale to má zuby navyše? ja ked som mala cca 10 rokov, tak som mala už trvale zuby, a mimo nich som mala ešte dalšie, tie mi musela zubarka vytrhnúť. tým sa hovorí tušim kolozuby, alebo tak nejako