icon

Ľudí trápi detská nervozita a zuby: Ako na to?

snazilka_bio_mamka
19. dec 2024

ahojte. malý bude mať 5.1. pät mesiacov. Posledný tyzden extremne sliní, vsetko si pcha do ust a je neskutocne nervozny. stale len na rukach a pcha si do ust hracky a jeduje sa vykrikuje place nonstop bez prestavky. doteraz pekne zaspaval sam, teraz jedine na rukach a nonstop mrncí. myslite si ze to mozu byt zubky? inak si to neviem moc vysvetlit. dala som smu hryzatko, co sa dava do chladu a hned sa ukludnil. nie je moc skoro este na zubky?

dagas
19. dec 2024

@snazilka_bio_mamka nieje,dcére vyšli dva zuby keď mala 3 mesiace. Ak toľko plače skusila by som dať nurofen... A skús kúpiť kamistad gél a potieraj ďasienka

terry658
19. dec 2024

@snazilka_bio_mamka môj má už 1,5 roka a ešte stále to pokračuje. Začalo to v 5. mesiaci. Občas je pár dni pokoj a potom zas.

snazilka_bio_mamka
autor
19. dec 2024

@terry658 no fasa.. takze zubky nie su vylucene?

terry658
19. dec 2024

@snazilka_bio_mamka ono to deti bolí už ako sa posúvajú v ďasne. To trvá niekedy aj 2-3 týždne. Potom ich bolí, keď sa to prerezáva. A tohto môjho tretieho to bolí až kým sa neprereže do väčšej výšky.

dominima
19. dec 2024

Nám teraz vychádzajú spodné.. je moc podráždená, neplače.. ale je nervózna lebo ju to svrbí, jeden už je prerezany cítim ho. Dávam jej na dasienka dentinox a raz za deň jej dám nurofen väčšinou večer pred spaním. Hryzadka nechce 😭