Môže bábätko schudnúť počas prerezávania zúbkov?
Dobrý večer, už znova sa ozývam.
Malý vážil minuly mesiac 6 a pól kg. Posledne 4 dni mi začal zvracať. Nie prúdom, ani veľa. Teraz som ho dala na váhu a váži 6,16kg. Nehnačkuje, nie je mrzutý. Pekne papá celé davky mliečka, smeje sa na všetkých, papá si rúčky. Zvracia hlavne keď si dáva rúčky do ust, prerezávaju sa mu už mesiac zúbky. Absolútne netuším čo sa deje 😏 Naša lekárka ma dovolenku a zastupujúcej som sa nevedela ráno dovolať. Neviem či mám dnes utekať na pohotovosť alebo zajtra k zastupujúcej alebo počkať na našu 😏 alebo či to je normálne.. Stretli ste sa s tým prosím niektorá ?
@cic33 tak v tom pripade by som stavila na to ze su to dve odlisne vahy a nemusia vazit rovnako (aj ked teda je to dost blbe, ze sa to moze stat - ale moze) 🙂 pockaj na vasu pediatricku a chodte nech ho prevazi ona, ty mozes sledovat ako pribera od tej vahy, ktoru si namerala ty teraz, ale myslim, ze sa naozaj nemusis stresovat 🍀

Na pohotovost iste nie. Ako casto zvracia? A zvracia teda len ked si hlboko strci ruku? Ak ano, tak to pocka aj na vasu pedi podla mna. Tych 6,5 kg mal na tej istej vahe ako teraz tych 6,1? Odvaz ho o tyzden, dva, pokial nebude mat ine tazkosti, a uvidis ci pribera. Moze ist o nejaku chybu merania alebo sice papa svoje davky ale mozno by uz potreboval aj viac.. pokial zvracia casto a nie len z toho ze ho napne z ruky, tak riesit, inak to pocka.