syn mal teplotu, ale nic okrem zubov mu neni...dakujem za vase skusenosti
V 4 rokoch sa mu rezu trvale zuby To mu uz idu 6-ky?? Saske sa prerezala prva 6-ka pred tyzdnom, a to a 5,5 roka... Kazdopadne teplotu nemala vobec, len si tam stale pchala prsty
Ani som nepocula, ze by niektore z ostatnych deti malo pri tom teplotu. To len pri babatkovskych.
Kludne moze mat nejaku virozu, par dni teplota - znamena, ze telo s niecim uspesne bojuje - neznamena, ze musi hned vyzerat chory ci sa to inak prejavit. Asi ma fajn imunitu.
Opýtaj sa hocijakého zubára, a rozhodne ti povie, že prerezávanie zubov, mliečnych ani trvalých, nemôže spôsobovať teplotu.
Teplota sa mylne pripisuje rastu zubov, a to dokonca aj pediatrami. Sú ochorenia, ktoré sú sprevádzané teplotami, a môžu sa pri nich rýchlejšie prerezávať zuby, a preto sa teplota nesprávne odôvodňuje rastúcimi zúbkami. Pri teplote preto treba pátrať po skutočnej príčine...
Mojej sa tiež teraz prerezávala prvá trvalá stolička - má 6 rokov - teplotu nemala.
neviem ci môže byť pri tom teplota, ale ja mam 24 rokov a ked sa mi pred rokom prerezavali zuby mudrosti,tak som nevedela dostať teplotu niekoľko dni pod 38.5....bola som aj u lekarky a povedala,ze je to zo zubov,ale ze to nie je zvycajne, tak mala zo mna srandu,ze sa vraciam do babatovskych cias
ja sa prave nieco v tomto zmysle snazim dohladat na nete
7 r. sa tlaci predny horny zub uz asi tri tyzdne sledujem, ze mliecny ma posunuty a dasno nad nim cervene, zvykne mu aj troska krvacat pri umyvani
vcera sa mi zdal nejaky horuci, tak meriam teplotu ...skoro na 38 sa vysplhala
nic ho neboli, nesopli, nekasle...nema ziadne problemy, len ako som pozrela na to dasno v predu, ma ho az bordove a ten mliecny sa tam drzi ako kliest
takze je na paralene a pokial nema teplotu, je uplne v pohode...jak stupne, je taky ospaly, bez nalady
takze mne to uplne pride ako od zubov
Môj syn (6 r.) má už vyše 2 týždňov teplotu 37, v krvi mu nič nezistili, takže o zápal sa nejedná. Netuším z čoho to môže byť a už som zúfalá. Rozmýšľala som, či sa mu neprerezáva nejaká stolička a či by tá nemohla spôsobovať dlhodobejšiu teplotu. Neviete poradiť?
ahoj ano moze to byt aj zo zubkou ak budu pretrvavat tak zajdi k lekarovi