Môžu byť soplíky u dieťaťa spôsobené prerezávaním zubov?
Ahojte. Mám 13 mesačné dieťa a teraz mu idú horné zuby. Keď spí tak strašne vyťahuje sople. Skúšala som aj odsat ale nič nešlo. Môžu byť sople z toho že mu idú zuby?
'zo zubov' uplne nie. Vraj je to blbost. Ide skor o to, ze vtedy ma trosku oslabenu imunitu a nieco sa na dieta nalepi. Organizmus asi nestiha riesit aj zubky aj bacil/virus naraz. Nas ma teraz 8zubov a asi iba 2 isli bez soplov. Inak mal vzdy priehladne sople az do momentu kedy sa neprerezala biela cast zubu. Potom to zo dna na den preslo. Riesili sme to vzdy iba sterimarom alebo niecim podobnym a odsavanim (vo vacsine pripadov presne ako pises, nic neslo). Nikdy sa mu z toho nevyklula 'choroba'.
Ano. Moji skoro pri vsetkych zubkoch mali aj zadne sople. Darmo dutiny su jedno s druhym poprepajane.
Ďakujem. Ukludnili ste ma, už som si myslela že zas sme niečo chytili. 🙏
nasa tiez vzdy sopli, ale je to sopel cisty, vodovej konzistencie. ak uz ma hlienovitu formu a je zlty/zeleny, bude to nejaky virus. ktory prisiel s oslabenou imunitou.
@nairia ja ten sopel ani nevidím
no tak len pockat, co sa z toho vyvinie. nech to hlavne rychlo prejde. skus morsku sol streknut, nech sa to trosku precisti.

môžu, moja najstaršia soplila vždy, ked jej šli zúbky