Naša dcérka má 8 mesiacov a zatiaľ žiadne zuby. Ďasná už má také napuchnuté. Ide o to že, horúčku nemá, papá, ciká, pije.. Lenže je dosť taká uplakaná len cumeľ v ústach a na rukách tak je všetko v poriadku. Kaká častejšie ako bežne nehnačkuje normálne kaká. Spinkať spinká kľudne. Nepovedala by som že je dáka nervózna len proste začne plakať keď ju položíme sedieť samú alebo sa hrať. Papať vypije z fľaše ako vždy 180ml ale aj prikrm papá ako bežne. Slinky má tiež jej tečú dosť niekedy viac niekedy vôbec. Nezdá sa mi chorá. Len dáka nesvoja. Či odporúčate zájsť v utorok radšej k lekárovi?
Tiez mi to skor sedi na tu separacnu uzkost
Strach dietatka z odlucenia od matky, t.j.chce byt viac na rukach, vsade ist s mamou, nechce ist na ruky k inym osobam, vacsinou sa zacina prejavovat kolo 8.mesiaca
@mimi3008 no lenže ja som bola pri nej celý čas. Aj má videla... A chcela by som sa spýtať ako sa to rieši? Alebo ako k tomu pristupovať?
Niektorym babatkam nestaci byt len pri nich, chcu byt nalepene na mamke🥰treba naplnit potrebu babatka a dopriat mu to pre zdravy emocny vyvin. Toto obdobie prejde, je ale individualne, za ako dlho. Este ti to bude chybat
Toto je pekne a vystizne napisane
https://eduworld.sk/cd/jaroslava-konickova/4258...
@mimi3008 Veď ako mne to nevadí, len pri nej to je také čudné lebo ona nebola nikdy dáka uplakaná len keď ju trápil hlad ako fakt my sme nemali ťažkosti ani s bruškom ani nič plač od malička bol znakom hladu. A večne usmiata hravá a zrazu takáto tak ma to kus trápi ... Ďakujem krásne
️
teraz to vyznie hlupo ale naozaj to tak nemyslim - s cim chces ist lekarovi? ze je nesvoja? horucku nema, chora nie je, spi, je, prosperuje
♀️ mozu to byt zuby, prva separacna uzkost, moze mat zly den/tyzden alebo ju caka nejaky velky vyvojovy milnik