icon

Mrzuté bábätko pri prerezávaní zúbkov

majka219
29. mar 2025

Ahojte, prosím vás 6,5mes dcérke sa prerezavaju horné zubky, v noci veľmi zle spi a cez deň je veľmi mrzutá, nič ju nebaví, len sa chce nosiť na rukách. To by mi ani tak nevadilo, no asi by mala mať zvládnuté napr. 2.vzpriamenie a celkovo byť aktívnejšia, no na brušku dlho nevydrží, rozplače sa a chce ísť na ruky. Moja otázka je, ako teda cvičiť s bábätkom v tomto obdobi, keď je mrzuté skrz tie zubky? Na tom brušku by mala byť aby posilňovala svaly, no neviem ju donútiť keď je tam nervózna a plače. Je to nosenie na rukách takmer 80% času kedy je hore fakt okej? Jedine vtedy je kľudná.. ďakujem

gelifil
29. mar 2025

Tebe sa co chce robit, ked ta bolia zuby??

minenkaa
29. mar 2025

@majka219 chuda dieta,nechaj ju na pokoji ,ty sa opovážlivosť raz ľahnúť do postele ,keď ta bude niečo bolieť,na roľu a kopať zemiaky

majka219
autor
29. mar 2025

@minenkaa ja som sa vyjadrila že ju nosím väčšinu času, moja otázka skôr smeruje ako ju odreagovať aby na tu bolest zabudla a aby sme sa vyhli tomu, že v danom mesiaci príliš zaostáva 🙂

hypot
29. mar 2025

@majka219 ahoj, skús camilia homeopatiká ☺️

majka219
autor
29. mar 2025

@gelifil skôr má zaujíma, ako postupovať pri bolesti zúbkov u tak malých detí. Keď bude ta mrzutosť pretrvávať do roka tak ju mám len nosit na rukách každý deň a dovtedy sa čo nové naučí?

petronela1985
29. mar 2025

@majka219 nemusíš ísť striktne podľa tabuliek, ak má bábätko bolesti, tak by som to nesilila. Vyjdú jej horné dvojky, chvíľu máte zase pokoj od ďalších zúbkov, tak vtedy to dobehne.

gelifil
29. mar 2025

@majka219 neboj sa, nie je to nonstop

januska12323
29. mar 2025

@majka219 nepreháňaj, dieťa sa učí aj keď ju držíš na rukách a komentuješ čo dávaš do hrnca.

evcagabi
29. mar 2025

Zaostava? Omg. Vykasli sa na tabulky