icon

Najlepšie zubné kefky pre 2-ročné deti

31. júl 2025

Akú kefku kupujete pre 2 ročne dieta?

banalu
31. júl 2025

Dostala tuto a som s nou spokojna, predtym mala klasiku curaprox. A na docistenie este jednozvazkovu.

taktotedanie
31. júl 2025

Curaprox pre deti
A obdivujem kazdu, ktora dokaze docistovat zuby dietatu jednozvazkovou 👍🏻 mne by tu jednozvazkovu dieta uz by dieta ruku odhryzlo

milanemila
31. júl 2025

My mame tiez tu na obrazku vyssie a kupujem od nich aj pasty. Vyhoda je, ze svieti a pekne vidim v ustach vsetky zubky a ci v nich neostalo nieco…potom neskor kupim tu detsku oralb sonicku.

biglovemom
31. júl 2025

Klasika mäkka detska kefka cely skoro 7 rocny zivot ma .aj bude mat nadalej .

domka222
31. júl 2025
@banalu

Dostala tuto a som s nou spokojna, predtym mala klasiku curaprox. A na docistenie este jednozvazkovu.

@banalu aj môj má túto kefku. Ale radšej si umyje normálnou. Akurát som minule zahliadla video,že pasty a kefky od nich nie sú moc vhodné.

nataliik
31. júl 2025

@anonym_autor curaprox a najlepšie jednozvazkova

banalu
2. aug 2025
@domka222

@banalu aj môj má túto kefku. Ale radšej si umyje normálnou. Akurát som minule zahliadla video,že pasty a kefky od nich nie sú moc vhodné.

@domka222 pastu ma elmex, kefka - podla mna na detske cistenie (4 rocneho dietata) v pohode. Je pravda, ze jednoduchsie zijde napr. zlty povlak, ked jej ja prelitim zubky, ale ako som pisala, docistujem prevazne jednozvazkovou a dokonca aj medzizubnymi kefkami. Do minulych vianoc pouzivala obycajnu curaprox, babka jej kupila tu na obrazku. Neskor budem riesit sonicare pre deti, ale na teraz je to ok.

domka222
2. aug 2025
@banalu

@domka222 pastu ma elmex, kefka - podla mna na detske cistenie (4 rocneho dietata) v pohode. Je pravda, ze jednoduchsie zijde napr. zlty povlak, ked jej ja prelitim zubky, ale ako som pisala, docistujem prevazne jednozvazkovou a dokonca aj medzizubnymi kefkami. Do minulych vianoc pouzivala obycajnu curaprox, babka jej kupila tu na obrazku. Neskor budem riesit sonicare pre deti, ale na teraz je to ok.

@banalu podľa mňa tiež kefka v pohode. Dobre padne do ruky,veľkosť tiež fajn a svetlo ako si písala, že lepsie vidno ako sú očistené od "hrubej" špiny. Len vravím, čo som videla na videu od zubára 😉

banalu
3. aug 2025
@domka222

@banalu podľa mňa tiež kefka v pohode. Dobre padne do ruky,veľkosť tiež fajn a svetlo ako si písala, že lepsie vidno ako sú očistené od "hrubej" špiny. Len vravím, čo som videla na videu od zubára 😉

@domka222 chapem, ja tiez zvyknem pozriet kto co odporuca, ale uprimne, mali by sa najprv Mudr. zhodnut, lebo jeden povie tak, druhy tak. Mame v rodine zubarku, ta povedala, ze je dolezite hlavne cistit zubky, lebo rodicia sa viac sustredia na "marketing" ako na to ako cistit. A potom ma sice dieta najlepsiu kefku (nech uz ide o akukolvek) a najlepsiu pastu, ale necisti si tie zubky spravne a rodicia nedocistuju "lebo sa to neda" 🤷‍♀️