Najlepšie zubné kefky pre 2-ročné deti
Akú kefku kupujete pre 2 ročne dieta?
Curaprox pre deti
A obdivujem kazdu, ktora dokaze docistovat zuby dietatu jednozvazkovou 👍🏻 mne by tu jednozvazkovu dieta uz by dieta ruku odhryzlo
My mame tiez tu na obrazku vyssie a kupujem od nich aj pasty. Vyhoda je, ze svieti a pekne vidim v ustach vsetky zubky a ci v nich neostalo nieco…potom neskor kupim tu detsku oralb sonicku.
Klasika mäkka detska kefka cely skoro 7 rocny zivot ma .aj bude mat nadalej .
@anonym_autor curaprox a najlepšie jednozvazkova
@banalu aj môj má túto kefku. Ale radšej si umyje normálnou. Akurát som minule zahliadla video,že pasty a kefky od nich nie sú moc vhodné.
@domka222 pastu ma elmex, kefka - podla mna na detske cistenie (4 rocneho dietata) v pohode. Je pravda, ze jednoduchsie zijde napr. zlty povlak, ked jej ja prelitim zubky, ale ako som pisala, docistujem prevazne jednozvazkovou a dokonca aj medzizubnymi kefkami. Do minulych vianoc pouzivala obycajnu curaprox, babka jej kupila tu na obrazku. Neskor budem riesit sonicare pre deti, ale na teraz je to ok.
@domka222 pastu ma elmex, kefka - podla mna na detske cistenie (4 rocneho dietata) v pohode. Je pravda, ze jednoduchsie zijde napr. zlty povlak, ked jej ja prelitim zubky, ale ako som pisala, docistujem prevazne jednozvazkovou a dokonca aj medzizubnymi kefkami. Do minulych vianoc pouzivala obycajnu curaprox, babka jej kupila tu na obrazku. Neskor budem riesit sonicare pre deti, ale na teraz je to ok.
@banalu podľa mňa tiež kefka v pohode. Dobre padne do ruky,veľkosť tiež fajn a svetlo ako si písala, že lepsie vidno ako sú očistené od "hrubej" špiny. Len vravím, čo som videla na videu od zubára 😉
@banalu podľa mňa tiež kefka v pohode. Dobre padne do ruky,veľkosť tiež fajn a svetlo ako si písala, že lepsie vidno ako sú očistené od "hrubej" špiny. Len vravím, čo som videla na videu od zubára 😉
@domka222 chapem, ja tiez zvyknem pozriet kto co odporuca, ale uprimne, mali by sa najprv Mudr. zhodnut, lebo jeden povie tak, druhy tak. Mame v rodine zubarku, ta povedala, ze je dolezite hlavne cistit zubky, lebo rodicia sa viac sustredia na "marketing" ako na to ako cistit. A potom ma sice dieta najlepsiu kefku (nech uz ide o akukolvek) a najlepsiu pastu, ale necisti si tie zubky spravne a rodicia nedocistuju "lebo sa to neda" 🤷♀️

Dostala tuto a som s nou spokojna, predtym mala klasiku curaprox. A na docistenie este jednozvazkovu.