icon

Neviditeľný strojček na zuby

perdita11
19. jún 2022

Ahojte,

Som uz dospela tak klasicky strojcek nechcem nosit. Zaroven zuby nemam az tak krive, nosila som v puberte strojcek.
Mate skusenost s neviditlenym vyberacim strojcekom? Ak ano, co odporucate? Ktore kliniky?
Dakujem.

patka06
19. jún 2022

Určite odporúčam, je to skvelá vec.
Dcéra má už 1,5 roka Invisalign Junior, chodí do Zlatých Moraviec a chodí tam aj veľa dospelých.

riskoh
19. jún 2022

Zlaté Moravce

perdita11
autor
19. jún 2022

dakujem a ktora klinika?🙂

riskoh
19. jún 2022

Zm MuDr.Paulisova

ibamy2
19. jún 2022

@perdita11 moja 12 rocna dcera ho ma cca 2,5 mesiaca a uz som si vsimla zmenu 🙂 Chodim s nou do Trencina k MUDr. Lehotskemu

laurikagab
1. júl 2025
@ibamy2

@perdita11 moja 12 rocna dcera ho ma cca 2,5 mesiaca a uz som si vsimla zmenu 🙂 Chodim s nou do Trencina k MUDr. Lehotskemu

@ibamy2 ahoj,ako dlho ste nosili strojček a cenovo to ako vychádza..moja dcera má 10 rokov, krivé zuby aj celkovo predkus a odporúčali tento..vena 2500 eur cash

ibamy2
1. júl 2025
@laurikagab

@ibamy2 ahoj,ako dlho ste nosili strojček a cenovo to ako vychádza..moja dcera má 10 rokov, krivé zuby aj celkovo predkus a odporúčali tento..vena 2500 eur cash

@laurikagab tak u nás to bolo cenovo výrazne viac. Už po 4 mesiacoch bol obrovský posun, dlho ale potom trvá proces fixácie / doliecovania, aby zúbky zostali na svojom mieste. Ten u dcéry ešte stále trvá, už to budú 2 roky od ukončenia intenzívnej liečby, ale dlahy nosí ešte stále cez každú druhú / tretiu noc.

laurikagab
1. júl 2025
@ibamy2

@laurikagab tak u nás to bolo cenovo výrazne viac. Už po 4 mesiacoch bol obrovský posun, dlho ale potom trvá proces fixácie / doliecovania, aby zúbky zostali na svojom mieste. Ten u dcéry ešte stále trvá, už to budú 2 roky od ukončenia intenzívnej liečby, ale dlahy nosí ešte stále cez každú druhú / tretiu noc.

@ibamy2 Dakujem..ani mne sa to nezdá,že zubar povedal-stačí 5 mesiacov a bude mat pekne zuby?? Prosim ta,vy ste platili jednorazovo alebo cely ten čas platíte ešte..

ibamy2
1. júl 2025
@laurikagab

@ibamy2 Dakujem..ani mne sa to nezdá,že zubar povedal-stačí 5 mesiacov a bude mat pekne zuby?? Prosim ta,vy ste platili jednorazovo alebo cely ten čas platíte ešte..

@laurikagab co sa týka platby, dalo sa sčasti aj dohodnúť, ako to komu vyhovuje. Ja som tu intenzívnu časť zaplatila naraz. Za dodatkové dlahy na noc doplácam teraz už samostatne podľa potreby. Tú má dcéra od ukončenia liečby druhú, lebo prvá sa používaním opotrebovala a bolo nevyhnutné ju nahradiť novým kusom.

ibamy2
1. júl 2025
@laurikagab

@laurikagab tých 5 mesiacov na posun zubov možno postačí, hoci pri tom predkuse sa mi to moc nezdá, ale ak sa nebudú potom ešte dlhodobo fixovať, budú mať tendenciu vrátiť sa do pôvodného stavu. Tvoja dcérka je malá, sánka sa jej bude vyvíjať ešte dlho. Pri tomto by som hľadala ozaj odborníkov, hoci za viac peňazí, ale s kvalitnými službami a mnohoročnými skúsenosťami.

laurikagab
2. júl 2025
@ibamy2

@laurikagab tých 5 mesiacov na posun zubov možno postačí, hoci pri tom predkuse sa mi to moc nezdá, ale ak sa nebudú potom ešte dlhodobo fixovať, budú mať tendenciu vrátiť sa do pôvodného stavu. Tvoja dcérka je malá, sánka sa jej bude vyvíjať ešte dlho. Pri tomto by som hľadala ozaj odborníkov, hoci za viac peňazí, ale s kvalitnými službami a mnohoročnými skúsenosťami.

@ibamy2 práveže sme našli odborníka v PL, má super recenzie ..