icon

Neviditeľný strojček Starlynr

dodkaxd
5. dec 2022

Ahojte,

máte niekto skúsenosti s neviditeľným strojčekom značky Starlynr? Ste s ním spokojní, či by ste radšej šli do inej značky? Ako dlho trvala výroba dláh? Akékoľvek postrehy uvítam, nakoľko k tejto konkrétnej značke som ešte žiadne fórum nenašla. 🙂

Strana
z2
nika3136
16. máj 2023

@korenicka87
Ahoj, ako ti to ide so strojcekom?🙂 zatial spokojna?

korenicka87
17. máj 2023

@nika3136 ahoj, zatial sa to da, i ked od pondelka uz mam gombiky a na nich gumicky, tak si zvykam... zvyka si aj okolie, lebo to vyzera, akoby sa mi tahali sliny..... fuj :D uz som zvladla aj oslavu, ze som si to tak nejak nenapadne vylozila anaspat nalozila, nech stale neodbieham od stola, ale s tymi gumickami to uz nebude asi moc sranda. citim na medzizubnych kefkach, ze uz mi nejdu tak lahko medzi zuby, takze cosi sa deje 🙂 uz to mam6 tyzdnov

sandrasstini
21. máj 2023

@korenicka87 a kolko ti povedali ze tie gumky treba? Min cez den, viem ze neskor sa davaju na noc. Ja idem o tyzden na scan 😀

dodkaxd
autor
21. máj 2023

@sandrasstini ahoj, ja nosím gumičky od 3tej dlahy a musím ich nosiť stále, deň aj noc. 🙂

korenicka87
22. máj 2023

@sandrasstini držím palce ☺️no mám ich nosiť stále 😂 aj v noci,to vôbec neriesim. ale tak už si zvykám,proste žiadne mikrosnacky,že oliznem lyžicu a pod. Ja si to dávam vždy dole. Kávu s tým tiež nepijem,proste ju rýchlo vypijem po snacku/obede... Takže aj gumičky mám teda vyriešené a proste sa nabeham na záchod,ak som v práci alebo na nejakej akcii, lebo šparát v puse mi príde nie moc estetické...😅

korenicka87
22. máj 2023

@dodkaxd a tiež máš starlynr alebo Invisalign? Nepraskaju ti?

sandrasstini
22. máj 2023

Diky kocky! Lebo kamoska ich mala tiez ale teda cez den to nosila nie nejak extra dlho, na noc dost casto. Preto dufam ze tie gumocky napr na 3-4 mesiace 😀 aj ked si clovek uz zvykne je to jedno.
Mna napadlo teraz sme boli na dovolenke a furt sme jedli ze kks to si nvm predstavit mimo domu sa dakde najest kks a potom ist si umyvat zuby

dodkaxd
autor
23. máj 2023

@korenicka87 značku strojčeku mám Starlynr a gumičky mi za tých 8 týždňov ani raz nepraskli. 😄

@sandrasstini po čase už tie gumičky vôbec nevnímam a napríklad taký jogurt zjem aj so strojčekom, aby som ho dlho nemala von a dodržiavala čas nosenia aspoň 22 hodín denne. rovnako s ním pijem kávu či čaj. samozrejme hneď potom zuby umyjem, nech nemám pod tou dlahou bordel na zuboch. 🙂 skúšala som s tým jesť aj jedlá, ktoré musíš normálne prežúvať, ale je to také nepríjemné a navyše sa tie dlahy poškrabali a zafarbili, takže neodporúčam. 😄

inak dlahy mením zatiaľ každé dva týždne, od 10tej dlahy už budem každý týždeň. 🙂

sandrasstini
23. máj 2023

@dodkaxd dakujem! Coskoro sa k vam pridam v piatok mam termin!
Konecne rovne zuby a snad aj schudnem ked nebudem moct fut zut 😀

korenicka87
24. máj 2023

@dodkaxd myslela som strojček, ja som mala trhliny na nom,hlavne po 1,5 týždni. Ja dosť zarinam zuby,tak možno je to tým,i keď sa to snažím obmedzovat

dodkaxd
autor
24. máj 2023

@korenicka87 asi od dlahy 4 som si všimla, že sa mi na jednej strane strojčeka robí malá trhlina v tom výreze na gumičku. predpokladám, že je to spôsobené tým, ako si ho vyberám, keďže sa v tom mieste trochu ohýba. tiež cca po týždni a pol. ešte sa mi nezlomil, ale to si radšej poklopem. :D

pietrula
13. jún 2023

@dodkaxd Ahojte baby, tak ako ide vyrovnávanie zubov? Dnes som sa aj ja rozhodla pre Starlynr. Prekvapilo ma čakanie 10-12 týždňov. Vy ste koľko čakali?

sandrasstini
12. okt 2023

Caute kocky! Tak ja uz ma strojcek tyzden o tyzden idem na tie gumicky tak som zvedava.
Zatial realtivne ok, aj stale som si uplne nezvykla teda moj jazyk ze tam nieco je 😀
Vadi mi jedine ze nemozem snackovat co ale prospeje mojej postave, jem teda 3x denne a nikdy osm nemala taku dentalni hygienu ako tieto dni. Zuby len mierne bolia, a odpadol mi jeden attachment, stalo sa vam?
Inak atrachment mam skoro na kazdom zube, kedze ich mam dost krive, mam tusim 35 dlah zatial na moj liecebny plan.
Vyberanie strojceku prve dva dni hruza des, spodny ok ale vrchn som mala pocit ze si aj zuby vytiahnem, ale chvala panu uz to ide lepsie. Mam pocit ze strojcek nosim uz pol roka 😀 ah tak som zvedavaaa

marciguly
29. dec 2023

@dodkaxd ahojte, môžem sa spýtať ci sa pri týchto strojčekoch mozu používať aj elektrické zubné kefky? Kvôli tým attachmentom, nemôžu ich pouzivanim odpadnut?

dodkaxd
autor
29. dec 2023

@marciguly ahoj, používam sonickú zubnú kefku a bez problémov. asi 3 attachmenty mi odpadli po prvotnom lepení, ale odkedy mi ich dolepili tak už takmer rok nemám problém, nič mi neodpadlo. 🙂 je to z rovnakej hmoty ako plomba, čižd ak sú dobre nalepené, dole pôjdu len zbrúsiť, takže smelo kefku môžeš používať. 🙂

pietrula
23. máj 2024

Baby, máte už niektorá ukončenú liečbu? Ak áno, ako to dopadlo, ste spokojne?

gabruska1985
27. máj 2024

Ahojte, prosím Vás napíšte mi kliniky kde ste podstúpili liečbu neviditeľným strojčekom a približné ceny. Ja už vyše roka nad tým intenzívne rozmýšľam, ale ešte som sa hlavne kvôli cene neodhodlala. A ako je to zvládnuteľné tá liečba? Ďakujem

sandramato
2. aug 2024

@dodkaxd ahoj prosim v ktorej klinike ti robili strojcek? Dakujem

dodkaxd
autor
3. aug 2024

@gabruska1985
@sandramato ahojte, v Dr. Martin, cena 3500€ za kompletnú liečbu s najväčšou dostupnou sadou dláh, nakoľko zuby som mala veľmi krivé, značka Starlynr, po donosení prvej sady dláh mám nárok ešte na ďalších 50ks dláh, na prípadné úpravy (ktoré určite budeme musieť vyrábať, s čím som bola oboznámená na poslednej kontrole, že prvou sadou to u mňa nekončí 😄).
aktuálne som na 38 dlahe zo 47 dláh a som nesmierne spokojná, síce zuby ešte nie sú dokonalé, ale konečne sa usmievam. 🙂 bolesť za mňa minimálna, dá sa zvládnuť bez liekov, cítim mierny tlak prvé dva dni, potom už takmer nič. skôr som aj pri tom tlaku rada, že aspoň cítim, že sa zuby hýbu a vyrovnávajú. 😄 určite choďte do toho, držím palce.

sandramato
3. aug 2024

@dodkaxd dakujem krasne za skusenost pojdeme sa v TN objednat na konzultaciu

gabruska1985
3. aug 2024

@dodkaxd prosim a aky lekar? Nie je to iba marketing dr. Martin? Citala som ze sa tam stale menia lekari.. Nakolko strojcek je zasah a nie lacna zalezitost..

moosh
29. máj 2025

@dodkaxd, @korenicka87 - damy, ake su prosim vase skusenosti s odstupom casu? idem v utorok na konzultaciu ku Dr. Martin. Uz som jednu konzultaciu v inej klinike absolvovala, len cena je velmi vysoka - 6200 eur. Dakujem

gabruska1985
29. máj 2025
@moosh

@dodkaxd, @korenicka87 - damy, ake su prosim vase skusenosti s odstupom casu? idem v utorok na konzultaciu ku Dr. Martin. Uz som jednu konzultaciu v inej klinike absolvovala, len cena je velmi vysoka - 6200 eur. Dakujem

@moosh ahoj, ja teraz 3 tyzden mam dlahy, znacka spark u doktorky Petrincovej. Ja som to roky riesila a som velmi rada ze som sa na to dala, aj ked je to obmedzujuce. Prvy tyzden som si zvykala, teraz uz ani nepocut ze ho mam, takze za mna odporucam. Ale teda ta cena u dr. Martina sa mi zda premrstena 🙆‍♀️

moosh
29. máj 2025
@gabruska1985

@moosh ahoj, ja teraz 3 tyzden mam dlahy, znacka spark u doktorky Petrincovej. Ja som to roky riesila a som velmi rada ze som sa na to dala, aj ked je to obmedzujuce. Prvy tyzden som si zvykala, teraz uz ani nepocut ze ho mam, takze za mna odporucam. Ale teda ta cena u dr. Martina sa mi zda premrstena 🙆‍♀️

@gabruska1985 uvidim aka bude u Dr. Martin - tam idem v utorok, neviem vobec, co ocakavat. Na konzultacii som bola v Dermadent pri Auparku.

gabruska1985
30. máj 2025
@moosh

@gabruska1985 uvidim aka bude u Dr. Martin - tam idem v utorok, neviem vobec, co ocakavat. Na konzultacii som bola v Dermadent pri Auparku.

@moosh u dr. Petrincovej je cena za spark 4000 eur. Dlahy su podla mna lepsie ako invisalign, co som mala moznost porovnat, plast je taky tensi a su uplne cire

veronicka1901
30. máj 2025

Tento nepoznam, ale najstrarsia dcera nosi Spark uz takmer rok a teda vysledok je uz teraz wow. Cena 3999 eur (byvame v Ziline, ale na strojcek chodi do Cadce). Na zaciatku sme zaplatili obnos za vstupne vysetrenie, potom otlacky a teraz 3 roky splacame 95 eur mesacne, pri kontolach neplatime nic uz nastastie.

nalia
5. sep 2025
@moosh

@moosh ahoj, ako si prosim pochodila u Dr Martin? Aku cenu vykalkulovali (so vsetkym)? Tiez ma zaujíma ze ked sa dokončí cela liečba s dlahami tak potom uz netreba nosit nic? Počula som ze u dospelych sa potom musi z vnútornej strany nasadiť trvalý strojček inak sa zuby vrátia do pôvodného stavu, je to pravda? Vopred pekne dakujem za odpoved tiez silno zvažujem Martina.

moosh
18. sep 2025
@nalia

@moosh ahoj, ako si prosim pochodila u Dr Martin? Aku cenu vykalkulovali (so vsetkym)? Tiez ma zaujíma ze ked sa dokončí cela liečba s dlahami tak potom uz netreba nosit nic? Počula som ze u dospelych sa potom musi z vnútornej strany nasadiť trvalý strojček inak sa zuby vrátia do pôvodného stavu, je to pravda? Vopred pekne dakujem za odpoved tiez silno zvažujem Martina.

@nalia ahoj, čakám na výrobu strojčeka momentálne - 3860 eur vyšiel. 2000 eur prvá platba, pri prevzatí druha časť. Po skončení liečby je potrebné nosiť udržovaci strojček na noc alebo dajú akoby také drôtiky zozadu zubov - to už je nad rámec. Nespomínam si na presnú sumu,ale nebolo to nič horibilne.

Strana
z2