icon

Opravovali vášmu dieťaťu zuby v narkóze?

jazminn
19. feb 2012

Zistujem, lebo si neviem rady, toľkokrát som už so svojou šesť ročnou dcérou bola u zubára a ona neotvorí ústa, lebo sa tak bojí...Jednoducho má taký panický strach, doma súhlasí, že už otvorí ideme a zase nič...V piatok sme boli otvorila pozrel jej a má kaz už na novom zube a nedala si ho urobiť...Nemáte niekto skúsenosť s opravovaním zubou v lokalnej anestéze, najbližšie k nám to vraj robia v Prešove...ale určite to robia aj v iných mestách...

andulinne
3. sep 2019

@maja099 150€

ivi_kiwi
7. okt 2019

Ahojte pomoc. Dnes kontrola cca 10 zubov zlych ... 3 maju ist von 😭 1100€ v narkoze. Neuveritelne 6 rocne dieta co nikdy nemalo ani soplil - zrazu takto zavazne

mijama29
7. okt 2019

@ivi_kiwi my sme to mali od 2 rokov podcenili to viaceri zubári, že to nič neni a zrazu v 3 rokoch operácia a záchrana aspoň niektorých zubov, aby vôbec mohla a mala čím žuť a jesť. 2300eur - trhanie 6ks, blomby, nerezove korunky ,,, ale je konečne vesela a bez bolesti

solemami
8. okt 2019

@ivi_kiwi aj nase dvojicky mali kazy - malemu vytrhli jeden, dostal korunku a opravili zvysne. malej len opravovali. ono niekedy to nie je ze zle cistite ale proste aj geneticky su zuby zle. ked opravia tak chodievajte pravidelne na kontroly, ak najdu kaz tak sa lepsie opravy maly ako ked sa uz zub neda zachranit.

ivi_kiwi
19. okt 2019

Tak mame to za sebou. Kliniku mozem odporucat. Malemu som povedala ze dostane specialnu masku z ktorej ked sa nadychne sa mu opravia zubky, ze to neboli, ze podobnu nosim ja v praci ( rúšku ) cize v cakarni v detskom kutiku dostal oblbovak isli sme cikat cca po 20min pre nas prisli malemu na tv sla rozpravka anesteziolog vedel pribeh o ozdravujucej maske malemu som dala pusu na celo a cca 3 hodiny fnukala v kaviarni kym mi zavolali. Maly si nic nepamata ... ked sa zobudil mu vadilo len ze sa mu toci hlava. Po ceste domov sme vyskocili z auta kupit len auticka a doma sa santil zo psom ako keby sa nic nedialo ...

judita73
7. nov 2019

@karamelkax Mohli by ste mi prosím napísať koľko vás to vyšlo, môj syn už má pokazené trvalé a nechce sa dat ošetriť, na Heydukovej nás nechceli zobrať. A neviete prosím koľko stojí narkoza. Ďakujem

mijama29
7. nov 2019

@judita73 keď už trvale, tak veru to neodkladajte ani na chvilu. Narkóza prvá hodina viac ďalšie hodiny menej presne neviem ale nás 3,5 hod vyslo 660eur iba narkóza

judita73
8. nov 2019

@mijama29 Neviete prosím Vás koľko Vám stihli urobiť zubov za tých 3,5 hodiny, to je dosť času. A koľko asi stojí ZUB? Kde ste boli u zubára?ĎAKUJEM

mijama29
8. nov 2019

@judita73 na klinike evident v BA, uspata bola podľa váhy max. Koľko mohla byt spravili jej 4 korunky na päťkách. Vytrhli všetky stvorky a jednu dvojku. Všetky trojky a jednu dvojku opravili. A cenu Vám takto neviem povedat podľa tých názvov zákrokov konkretne na jeden zub. Ale mám niekde blok od toho odložený. Kuknem.

judita73
9. nov 2019

@mijama29 To by som bola rada, ak vám to nevadí, aby som približne vedela na čo sa mám pripraviť. Ďakujem krásne 😊

solemami
13. nov 2019

@judita73 cas podľa teba dosť ale keď zoberieš že oni môžu aj narážky na problém a jeden zub môže trvať viacej času tak to ťažko odhadnúť. Určite sa bu snažiť urobiť čo sa bude dať.

mizuzka
17. jan 2020

@karamelkax dobry den, mohla by som poprosiť o kontakt na tu zubnu kliniku kde vam robili zubky a cenu kolko vas to vyslo? Mam 3 rocneho syna a ma 9 zubkov pokazenych takze to tiez nejak musime riesit. Dakujem krasne

dannniellla
6. jún 2020

@matabb73 prosim Vas v ktorom roku ste tam bola?A kolko ste platili?

matabb73
6. jún 2020

@dannniellla boli sme pred deviatimi rokmi, čiže 2011. Platili sme len okolo 20 Eur, lebo to bola zubarka detskej fakultnej nemocnice a väčšinu preplatila poisťovňa. Podľa mojich informácií už išla do dôchodku.

sinopea
7. jún 2020

Máte niekto skúsenosti s niekým v Košiciach kto vie urobiť zúbky dieťaťu v narkoze. Boli sme skúsiť najprv s midazolamom ale to moc nedopadlo dobre, tak zvažujeme aj tu narkozu.

aniellik3
26. nov 2020

ahojte, vela ste pisali o BB super skusenosti, uz je znovu obnovene, ma niekto za posledne mesiace uz skusenosti s narkozou u deticiek, ako to prebieha, ci treba aj hospitalizaciu a hlavne cena?

dannniellla
27. nov 2020

@aniellik3 cena cca 1000eur🤔A to zuby neopravuju a neplombuju.Co treba vytrhaju

tinka00
2. sep 2021

@fotoarch dobrý deň, my sme teraz na tom podobne, syn na ale 5,5r a býval často chorý, horné zúbky ma zhnité a stoličky nie v dobrom stave, aj keď mu ich opravovali, tak ma na rtg ze vraj zvnútra rozozraty koreň. Neviem si predstaviť, keby mu to v trhali, aby tam nemal dlho zuby, ako bude jesť hovoriť? V akom veku ste to prežívali? Zmyslam aj nad korunkami na mliečne zuby, som zúfalá. Ďakujem vopred za odpoveď.

fotoarch
2. sep 2021

@tinka00 asi Vám nepomôžem,už je to pár rokov stare vlákno,zabúdam,viac detičiek mám. To čo je tam napísané však platí... Veľmi pokazené zúbky, ošetriť psychicky nazvladal, moja peňaženka v narkoze tiež nie, tak som čakala na bolesti, ktoré rozhodnú a bude sa riešiť už ako má... Bolesti neboli, vačky som prepuchovala. Vyrástli krásne biele zúbky. Dnes je teneeger, ktorý chodí 2 x ročne na dentálnu hygienu a má prvú blombu za sebou až tento rok 🙂.. Ja som nastevy zubara neskor, mal aj nočný strojček uplacala nákupmi v hračkarni... Odmenami, že pretrpel ... Dnes naoplatku musia oni platiť mne polovicu zubného ošetrenia 😀 , nech si čím skôr pamätajú že o biele zúbky sa treba starať,samé to nebude... Nám teda kazy , odhnite zúbky skolkarske nevadili aj vtedy zubári niektorí kyvli rukov že vypadnú dobre bude.... Dcérka rozdiel sedemrokov si ošetriť zúbky dá, ale hádam už iný prístup zubárov, blombuju rad radom malým deťom .....

ajvy66
8. sep 2021

Vie mi niekto poradit ake predoperacne vysetrenie treba? Aj krv sa berie?
To moje dieta nezvladne veru.

judita73
8. sep 2021

@ajvy66 Robili nám odber krvi a výter z nosa.

ajvy66
8. sep 2021

@judita73 tak to moje dieta nezvladne.
Dnes sme boli opravovat zuby s oblbovakom a rajskym plynom. Samozrejme to nezabralo stale hystercila tak ju neosetrili 😑
Tak som hladala osetrenie v narkoze ale ak jej maju brat krv tak to nezvladne.

lenuska9999
Autor odpoveď zmazal
judita73
9. sep 2021

@ajvy66 Aj nám dali oblbovak, ale môjmu synovi to účinkovalo možno minútu, ani dýchať nechcel narkozu, ale zvládli sme to,my sme mali dosť kazov, tak sa to ani inak nedalo. Krv na predoperacne nám zobrala sestrička u našej pediatricky, tiež nechcel a robil cirkus, treba im niečo sľúbiť.

kaltikova
10. feb 2022

@karamelkax dobrý večer,mám syna spadol u švagrinej,má predné vylemene a celý beh polamany vedeli by ste mi dať kontakt kto by nám pomohol?bude mať 3 roky.dakujem

mikadooo
10. feb 2022

@jazminn môjmu 4-ročnému opravovali 4kazy s tým sirupčekom. Zvládol to skvele. Akurát potom to bolo veselé 😂

jazminn
autor
10. feb 2022

@mikadooo joooj dakujem...ale moja dcéra mala vtedy 7 rokov...a dnes má 17 a všetko je ináč...zubára navštevuje s úsmevom...

mikadooo
10. feb 2022

@jazminn 😄😄😄. Tak to som rada 😄

karamelkax
11. feb 2022

@kaltikova Dobrý deň, môj syn mal úraz v 1,5 roku a polámaný zub jednotku - to sme riešili hneď na detskej zubnej pohotovosti na Haydukovej v BA, ale museli mu ho vytrhnúť, lebo mal fraktúru až hore hlboko do ďasna. Potom keď sme v narkóze opravovali pokazene zuby sme boli na klinike www.mysmile.sk

evitta29
4. apr 2022

@karamelkax ahoj môj syn ide podstúpiť zákrok v narkoze. Rada by som si s tebou o Tom popísala. Ďakujem