Posunutý zub po páde
Ahojte, v sobotu synček tak nešťastne spadol že si udrel predný zúbok. Dosť mu krvácal a posunul sa akoby troška dozadu. Celý týždeň nič tvrdé nejedol len Kašovité. Dneska ráno ako papal pribináčik zahryzol si do lyžičky a zase mu začal krvácať ten zúbok a dosť aj plakal že ho to bolí. Môže sa ešte zafixovať, zachytiť ten zúbok lebo môžem očakávať že mu vypadne? Strašne ma to trápi.

Mliecny ci trvaly?
A zubár čo na to?
U zubára ste neboli? Mne sa ako decku posunuli zuby po páde ale do týždňa už boli ako predtým.
@januska12323 Boli. Hovorila, že ma papať kašovitu stravu a ešte sa može zafixovať lenže dnes mu zase krvacal 😟
@nanka888 mliečny vypadne a narastie trvalý
@stellarstar To mi je jasne, ale nechcem aby bol bez zubu 3-4 roky…
@stellarstar To mi je jasne, ale nechcem aby bol bez zubu 3-4 roky…
@nanka888 bože ved dorastie rýchlo, do pol roka bude zub i tak nemôžeš nasilu tam držať
@nanka888 bože ved dorastie rýchlo, do pol roka bude zub i tak nemôžeš nasilu tam držať
@stellarstar ma dva a pol roka tak do troch si nemyslim ze dorastie…
@stellarstar ma dva a pol roka tak do troch si nemyslim ze dorastie…
@nanka888 ale tak ani 3 - 4 r nebude bez zubu
@nanka888 Ahoj, nám sa to tiež stalo a trvalo to dlhšie no nakoniec sa zúbok zafixoval. Môže dokonca aj zmeniť farbu, ale pokiaľ nevznikne zápal ďasna, nemal by byť problém.
@januska12323 Boli. Hovorila, že ma papať kašovitu stravu a ešte sa može zafixovať lenže dnes mu zase krvacal 😟
@nanka888 bratovi to hned fixovali, ten zub sa uz nezachrani, tyzden je vela

U zubára ste neboli? Mne sa ako decku posunuli zuby po páde ale do týždňa už boli ako predtým.