Používali ste zubný gél pri prerezávaní zúbkov?
mate skusenosť pri prerezavanim zubkov zo zubnym gelom? hryzatka a pod.skušame tiež,dakujem,,,a ake mali vaše detičky priznaky?dakujem
Ahoj. Ja som používala pri oboch deťoch zubný gel z rakúska. Volal sa Osa. Je z byliniek. Prírodný. Môžeš ho natierať aj každú hodinu. Bol perfektný a nám zaberal 100%. Dá sa povedať, že sme ani nevedeli, že nám idú zuby. Možno iba podla slintania 🙂 Dokonca som si ho aj ja dávala, ak som mala niečo bolavé v ústach a okamžite zaberal. Miesto natretia tak trošku strplo a akoby znecitlivelo. Moja dcéra si ju natierala ešte donedávna, kým sme to neminuly, lebo má kazové zuby a keďže má ešte mliečne, tak jej blomby nedržia a vytrhnúť jej to nechcú, tak si potierala zúbky Osou. Vyskúšali sme aj mundisal sa to myslím volalo u nás v lekárni. Keď odhliadnem od toho, že sa to mohlo natreť len 2 krát za deň, tak to nerobilo vôbec nič.
Ja som si dala doniest calgel... a pouzivam....
hryzatka a take veci u nas absolutne do ust nezoberie, a ked to tam nejako dostanem tak to vypluje a krici....
takze asi tak......
AHojte..a žiadne z detí namalo horúčky..my sme už druhú noc v horúčkach..ale vyzerá to na viac zúbkov naraz.. čo pomôže..mám aj gél aj čípok viburcol
u nas je velmi osvedcena Chamomilla. homeopaticke gulicky rozpustime v cajiku a mame klud 🙂
my používame mundisal, dentinox, calgel a prírodný dologel. Zaberajú však iba na chvíľu, ale kým zaspí to postačuje. Treba ich meniť. Hryzatka nezaberajú ani tie z chladničky.
ahoj my davame calgel obsahuje analgetika lebo by mala zbesnela. u nej je to slintanie ale nie von z ust ale do vnutra do hrdla takze niekedy aj kasle, rev od bolesti nenormalny, upokoji len nosenie na rukach a ten gel a teploty. takze je to super vec u nas funguje

pri dcerke nic nezaberalo, odplakala si zubky, syncekovi vyborne zabera Mundisal, ani som necakala, tiez som gelom po skusenostiach s dcerkou neverila... hryzatka moc nechce, zvachce detske zubne kefky, ale na noc jedine gel ked sa preberie a place, ked isli dva zubky naraz tak aj nurofen sirup dostal, kedze sa budil kazdych 30 minut... a u nas prejavom rastu zubkov je kakanie a navrete dasienka... inac nas sa s tym trapi, ma 14 mesiacov a len teraz vysiel 6.zubok...