icon

Používali ste zubný gél pri prerezávaní zúbkov?

jerino
29. okt 2011

mate skusenosť pri prerezavanim zubkov zo zubnym gelom? hryzatka a pod.skušame tiež,dakujem,,,a ake mali vaše detičky priznaky?dakujem

Strana
z2
demografka
2. nov 2011

pri dcerke nic nezaberalo, odplakala si zubky, syncekovi vyborne zabera Mundisal, ani som necakala, tiez som gelom po skusenostiach s dcerkou neverila... hryzatka moc nechce, zvachce detske zubne kefky, ale na noc jedine gel ked sa preberie a place, ked isli dva zubky naraz tak aj nurofen sirup dostal, kedze sa budil kazdych 30 minut... a u nas prejavom rastu zubkov je kakanie a navrete dasienka... inac nas sa s tym trapi, ma 14 mesiacov a len teraz vysiel 6.zubok...

zuzana581
2. nov 2011

Ahoj. Ja som používala pri oboch deťoch zubný gel z rakúska. Volal sa Osa. Je z byliniek. Prírodný. Môžeš ho natierať aj každú hodinu. Bol perfektný a nám zaberal 100%. Dá sa povedať, že sme ani nevedeli, že nám idú zuby. Možno iba podla slintania 🙂 Dokonca som si ho aj ja dávala, ak som mala niečo bolavé v ústach a okamžite zaberal. Miesto natretia tak trošku strplo a akoby znecitlivelo. Moja dcéra si ju natierala ešte donedávna, kým sme to neminuly, lebo má kazové zuby a keďže má ešte mliečne, tak jej blomby nedržia a vytrhnúť jej to nechcú, tak si potierala zúbky Osou. Vyskúšali sme aj mundisal sa to myslím volalo u nás v lekárni. Keď odhliadnem od toho, že sa to mohlo natreť len 2 krát za deň, tak to nerobilo vôbec nič.

monika15
3. nov 2011

Ja som si dala doniest calgel... a pouzivam....
hryzatka a take veci u nas absolutne do ust nezoberie, a ked to tam nejako dostanem tak to vypluje a krici....
takze asi tak......

bonsai
3. nov 2011

AHojte..a žiadne z detí namalo horúčky..my sme už druhú noc v horúčkach..ale vyzerá to na viac zúbkov naraz.. čo pomôže..mám aj gél aj čípok viburcol

adkatarabka
3. nov 2011

u nas je velmi osvedcena Chamomilla. homeopaticke gulicky rozpustime v cajiku a mame klud 🙂

renatka100
3. nov 2011

my používame mundisal, dentinox, calgel a prírodný dologel. Zaberajú však iba na chvíľu, ale kým zaspí to postačuje. Treba ich meniť. Hryzatka nezaberajú ani tie z chladničky.

bibistec
23. okt 2012

ahoj my davame calgel obsahuje analgetika lebo by mala zbesnela. u nej je to slintanie ale nie von z ust ale do vnutra do hrdla takze niekedy aj kasle, rev od bolesti nenormalny, upokoji len nosenie na rukach a ten gel a teploty. takze je to super vec u nas funguje

Strana
z2