Prečo očné zuby spôsobujú bolesť a plač bábätka?
10.mes.dcere sa prerezavaju ocne zuby. Stale ma rucicky v puse a uz hodinu vrieska. Ma zvysenu teplotu. Ziadne ine priznaky nema. Mozu byt ocne zuby sa neutisetilnym placom az vreskotom? Bojime sa o nu. Co robit?
Dat nieco proti bolesti ??
Ostatné zuby majú viac miesta. Očné si musia miesto vytvárať postupne aj tlakom na už narastené zuby. Je to podobné ako keď sa tlačia zuby múdrosti a v ceste im stoja sedmičky alebo je to blízko pri kĺbe.
Ja som dávala chladené hryzátka, niekedy som potierala dentálnym gélom a niekedy som dala polovičnú dávku nurofenu. Samozrejme, pre zlepšenie tam bolo aj viac nosenia na rukách. Aj mne dobre padne ľudská blízkosť, keď trpím...
Isto ocne? Nie je to skoro na ocne?
*dcere kamaratky
Ostatné zuby majú viac miesta. Očné si musia miesto vytvárať postupne aj tlakom na už narastené zuby. Je to podobné ako keď sa tlačia zuby múdrosti a v ceste im stoja sedmičky alebo je to blízko pri kĺbe.
Ja som dávala chladené hryzátka, niekedy som potierala dentálnym gélom a niekedy som dala polovičnú dávku nurofenu. Samozrejme, pre zlepšenie tam bolo aj viac nosenia na rukách. Aj mne dobre padne ľudská blízkosť, keď trpím...
@tanyan to vsetko robia❤️
Isto ocne? Nie je to skoro na ocne?
@diewcatqoo ma 4horne. Nasleduju ocne?!
na ocne je este skoro. Tie rastu okolo 1,5 roka, teda cca okolo 18 mesiacov.
Teraz by jej mali ist skor dolne aj horne 2ky.
potom dolne 2ky.
Pak by mali ist horne stolicky, pak dolne stolicky - teda 4ky, a ocne - 3ky az potom.

Dat cipok