icon

Príznaky rastu zúbkov u dcérky

mimulatkoo13
15. aug 2025

Prosím vás porrebovala by som vedieť či idú mojej polročnej dcérke zúbky...posledný týždeň je extrémne nervózna a chytá z ničoho nič extrémne nervy...strašne slintá, pchá si ručičky do pusinky aj všetko čo vidí okolo seba 🙂 len veľa žien píše že tiež im to deri robili a čakali aj ďalšie 3 mesiace tak sa chcem len spýtať či na fotke niečo vidno podľa vás a aké príznaky mali vaše deti a kedy vám vyšli prvé zúbky. Ďakujem. ♥️

Príznaky rastu zúbkov u dcérky
diewcatqoo
15. aug 2025

Fuha, prepac, ale to co je za fotka 😳

mimulatkoo13
autor
15. aug 2025

@mimulatkoo13 nahrala sa mi rozmazaná, ospravedlnujem sa teraz som si všimla :/

michaelam2
15. aug 2025

Zuby bolia nie len pri prerezavani ale aj ked sa v dasne este len tvoria a potom to moze trvat este tak 2-3 mesiace kym vyjdu. Odporucam homeopatika camilia a viburcol a pripadne nejaky gel aj ked ten u nas nikdy neoomohol.

januska12323
15. aug 2025

Zuby vidno až na konci, predtým ju môžu bolieť tiež.

carduelis
15. aug 2025

Deti prirodzene v 3 mesiacoch objavia ruky, davaju si ich do ust lebo maju saci reflex. Nie je to o tom zeby uz isli zuby

mimulatkoo13
autor
15. aug 2025
@januska12323

Zuby vidno až na konci, predtým ju môžu bolieť tiež.

@januska12323 tak to vidím že zuby sú to neni 😃 len či tam vidím ten opuch len ja alebo jej naozaj idú...možno mi lepšie poradí mamina ktorej bábätko už má

anavixy
15. aug 2025

Na fotke to vyzera presne ako pises. Zuby urcite rastu, ale moze to este trvat aj niekolko tyzdnov az mesiacov. Proste si treba zvyknut, ze mate teraz taketo nervozne obdobie a neriesit ci je to tym alebo tym alebo tym.. pokial je inak fyzicky ok, tak treab len vydrzat. Dasna ako take ju podla mna este nebolia, vobec to tak nevyzera.

mameha7
15. aug 2025
@carduelis

Deti prirodzene v 3 mesiacoch objavia ruky, davaju si ich do ust lebo maju saci reflex. Nie je to o tom zeby uz isli zuby

@carduelis 😃😃Tiež som si myslela, že dcérka objavila rúčky v troch mesiacoch a preto ich pchá do úst a slintá. Ale hneď na to vyšli dva zuby.

mimulatkoo13
autor
15. aug 2025
@mameha7

@carduelis 😃😃Tiež som si myslela, že dcérka objavila rúčky v troch mesiacoch a preto ich pchá do úst a slintá. Ale hneď na to vyšli dva zuby.

@mameha7 podľa mňa to človek spozná veľmi dobre kedy to je len objavenie rúk a kedy je už tých sliniek a okúsksvania moc...naša malal nonstop s jazykom si prechádza po spodnom ďasienku, hrizie (občas mierne s bolesťou( a má každodenné záchvaty plaču aspoň 2 krát denne a nervózna je aspoň polovicu dňa...☹️

carduelis
15. aug 2025
@mameha7

@mameha7 ano tak to je vynimka 🙂 vacsinou to tak nie je