Prvý zúbok v treťom mesiaci. Ako ulaviť bolesť?
Ahojte.nasa mala ma len 3 a pol mesiaca a už sa jej vytlačil kusok prveho zubka. Teplotkujeme a plačeme takmer neustale, za cely den nič nepospi a v noci je max nepokojna, už na nej vidno aka je vyčerpana. Lekarka nam odporučila camiliu,ale zatial bez efektu. Mate nejaku radu ,,starých materí", čo by pomohlo uľaviť tejto bolesti??
Nie ale ak ma bolesti dala by som nurofen alebo paralen sirup smie sa od 3mesiacov ulavo od bplesti aspon tolko ze si malinka pospi
ja som im davala geliky na dasienka a ked bolo najhorsie panadol alebo nurofen..alebo trochu citronovej stavy na prst a ponatierat...citrusy by sice nemali,ale nebolo im chvalabohu nic...a zabralo to na chvilu ,ked nebol po ruke gelik
@helena220 hm, toto isté trápi nás :( maličký ma 4 mes. a včera sa mu vytlačil milimetrik dolného zúbku, doteraz len slintal, pchal si ručičky do pusy, no noc bola nepokojná a celý deň taký umrnčaný...nemôžem povedať, že uplakaný, ale mrzutý, zúrivo si šúcha ďasienka, ťahá moju ruku a chce, aby som mu ich masírovala, chúďa moje...tak mu ich potieram gélikom nejakým prírodným, ale myslím, že nič moc...ako dlho trvá, kým výjdu zúbky? aspoň natoľko, aby ho to tak nebolelo?

@helena220 starých materí nemám, ale malému zaberá dentinox