Rastúce zuby a zhoršený detský spánok
Pomooc, dcera bude mat za chvilu rok. Spanok je zly vlastneod narodenia, ale su noci, ked sme vkuse hore mam pocit, proste 20 krat kludne od tej 22hej do osmeh rana. Ma vonku osem zubov a teraz sa jej vytlacili este aj dve stolicky. Ked jej dam nurofen, je to v noci lepsie. Cez den nedavam, da sa to nejako prezit. Ale furt rozmyslam, ci to neni moc zataz na pecen? Kedze synovi som nikdy nedavala, neprezival to tak, a mama je zo mna zhrozena, ze davam len tak, aby sme sa vyspali😆🫣 moja otazka, je v poriadku, ked jej dam nurofen dve noci za sebou na kzdy zub, co tak hrozne preziva?😆
@majlo1234 no my sme starsej davali castejsie a nic jej nie je. Ak mas strach o oblicky ci pecen, existuju aj capiky. Ano, oni nedavali nurofen, lebo nebol...casto davali alkohol 🤦♀️
@gejb vdaka za odpoved, ja mam vycitky svedomia, zw to robim kvazi kvoli sebe😆ze proste ja sa potrebujem vyspat trochu tak ju drogujem nurofenom, ale mas pravdu, po nom relativne normalne spi
@aliaray1 capiky uz ani nemam doma, to je dalsia vec, co mi rezonuje v hlave z nejakeho podcastu, ze preco strkame nieco do zadku malym detom, ze je to hrozne. Akoze viem, ze je to zceste, ale odvtedy som ich uz nekupila, a davam sirupy obom😆
@majlo1234 skúste Camiliu a natrieť zúbky calgelom.. u nás fungovalo a sem tam som tiež musela dať nurofen..
@athena27 natieram, ale takym gelom s obsahom lidokainu, nech to ma aspon trochu ucinok proti bolesti. Teraz tri noci sme mali dobre, uz su tie stolicky von. Ono to je asi fakt spojene so zubami, ja zz som mala barsjake myslienky, ci neni autistka, ked je ten spanok taky na hovno🫣
@athena27 natieram, ale takym gelom s obsahom lidokainu, nech to ma aspon trochu ucinok proti bolesti. Teraz tri noci sme mali dobre, uz su tie stolicky von. Ono to je asi fakt spojene so zubami, ja zz som mala barsjake myslienky, ci neni autistka, ked je ten spanok taky na hovno🫣
@majlo1234 tie s obsahom lidokainu sú najlepšie, najviac pomôžu.. Netreba myslieť na to zlé, tie zúbky vedia detičky pekne potrápiť.. moja začala pekne spávať až keď boli zúbky von dovtedy časté budenie a plač.
@majlo1234 tie s obsahom lidokainu sú najlepšie, najviac pomôžu.. Netreba myslieť na to zlé, tie zúbky vedia detičky pekne potrápiť.. moja začala pekne spávať až keď boli zúbky von dovtedy časté budenie a plač.
@athena27 pravda, ja mam asi nejaku obsesiu, lebo som sa toho velmi bala, tak vsetko extremne sledujem😆

@majlo1234 no my sme starsej davali castejsie a nic jej nie je. Ak mas strach o oblicky ci pecen, existuju aj capiky. Ano, oni nedavali nurofen, lebo nebol...casto davali alkohol 🤦♀️