icon

Reflux u detí pri prerezávaní zúbkov

katarinap183
6. okt 2025

Ahojte dievčatá chcem sa opýtať akú máte skúsenosť s reflexom keď dieťatku idu zúbky . Náš maly ma reflux som z toho dosť nešťastná pretože stále odgrcakava a večer to býva najhoršie to sa pozvracia poriadne aspon dvakrát a to ciste žalúdočné šťavy . Mame 5 mesiacov takze dávame už príkrmy . Ale večer to je vždy kritické . Myslite že to môže byt že pôjdu o chvilku zúbky ? Alebo je to obdobím . Možno by mi pomohli vaše skúsenosti lebo som z toho dosť nešťastná a veľmi ma to trápi lebo mu neviem už viac pomôcť . Mliecko samozrejme zahustujem nutritonom a detska lekárka doporučila aj ryžovou kašou keďže nutriton mu dosť spôsobuje meteorizmus . Ďakujem

karamelka1234
6. okt 2025

@katarinap183 skús sirup Gastrotuss

domka222
7. okt 2025

Reflux nemá nič so zubami. Ak ani po príkrmoch nevidíš rozdiel,rozmýšľala by som aspoň nad sonom,nech vie lekár zhodnotiť, aký stupeň refluxu to je. Podľa výsledku to riešiť ďalej.

dominima
8. okt 2025

My sme mali reflux od narodenia, aj po problémoch grckala mlieko s prikrmami. Stoplo sa nám to asi až tak v 9 mesiaci. Inak stále dieťa grcalo prúdom. Maminky ktorým deti nemajú reflux to nepochopia. Ide vlastne o to aby sa dieťatku uzavrel zvierac ktorý sa vyvíja.. čiže je to individuálne 🙂 veľa siiiil